Το ακούσαμε κι αυτό: Ο Γιώργος Λιανός πάει “Survivor” για να… ξεκουράσει τον Σάκη Τανιμανίδη και όχι δεν είναι τρολ!

Το ακούσαμε κι αυτό! Ποιο; Ο Γιώργος Λιανός πάει σου λέει ‘Αγιο Δομίνικο. Και όχι δεν πάει για να μπει στο παιχνίδι ως παίκτης, ούτε για να παρουσιάσει κάποιο σπέσιαλ event. Πάει για να… ξεκουράσει τον Σάκη Τανιμανίδη. Ντόιιιιινγκ.

Καλέ, δεν σου κάνω πλάκα! Έτσι τον άκουσα να λέει ο ίδιος στις κάμερες και παραλίγο να… λιποθυμήσω από τα γέλια!

Όχι, ότι είμαι κακός άνθρωπος, αλλά όταν ακούς την παραπάνω δήλωση-κόλαφο, ένα γέλιο σε πιάνει. Σε πιάνει ακριβώς εκείνη την στιγμή που σκέφτεσαι φυσικά, “μα από τι να ξεκουράσει τον Σάκη Τανιμανίδη, ο Γιώργος Λιανός”;

Γιατί ο Σάκης μπορεί να έχει ξενιτευθεί για να κάνει το “Survivor”, μπορεί ο άνθρωπος να είναι άψογος επαγγελματίας και να κάνει την δουλειά του στο ακέραιο και μπορεί φυσικά και να κουράζεται, αλλά μέχρι εκεί. Συγνώμη, αλλά όσοι δουλεύουν δεν κουράζονται;

Και η αλήθεια είναι, πως όσοι δουλεύουν σε οικοδομές, εργοστάσια, καταστήματα, σούπερ-μάρκετ, σε αποθήκες και σε δεκάδες άλλες πραγματικά σκληρές δουλειές, όλοι κουράζονται. Για την ακρίβεια κουράζονται τόσο, που στο τέλος της μέρας θυμίζουν… ζόμπι!

Για να μην μιλήσω δε για τις μαμάδες που δουλεύουν non-stop από νωρίς το πρωί και βάζουν το κεφάλι τους στο μαξιλάρι τα μεσάνυχτα, μιας και μετά την δουλειά τις περιμένει και το σπίτι… Τις περιμένουν και τα παιδιά τους… Και μαζί με αυτά; Και το μαγείρεμα και τα πλυντήρια και το σίδερο και τα πάντα-όλα!

Γι ΄αυτό ,λοιπόν, σε αυτές τις εποχές που όλοι τρέχουν πανικόβλητοι για να βγάλουν ένα κομμάτι ψωμί, ας μην ακούγονται τέτοια πράγματα γιατί είναι ντροπή. Σε εποχές που υπάρχει μεγάλη αγωνία και μεγάλη μάχη για το μεροκάματο και που πραγματικά οι πάντες προσπαθούν να επιβιώσουν με μεγάλη αγωνία και τρέχοντας σαν τον αξέχαστο Βέγγο, ας μην κάνουμε θέμα το… κυνήγι για το “παντεσπάνι”!

Ναι, όλο αυτό που συμβαίνει με τον Γιώργο Λιανό (προφανώς γιατί το θέλει η “Αcun Media”), έχει βγει προς τα έξω στα Μέσα με εντελώς λάθος τρόπο. Η επικοινωνία του έχει γίνει εντελώς  λάθος. Τόσο; Τόσο που οι δηλώσεις περί ξεκούρασης και τα τοιαύτα, εκθέτουν σε πολύ μεγάλο βαθμό και τον ίδιο τον Γιώργο Λιανό, – ο οποίος εμφανίζεται σαν βοηθός… τηλε-μπάτλερ -, αλλά και τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος αίφνης παρουσιάζεται να ζει στον Άγιο Δομίνικο και από τη μία μεριά να δουλεύει κι από την άλλη να τρώει, να πίνει, να ρεμβάζει, να κάνει γυμναστική, να χαλαρώνει και να ζει και… μήνα του μέλιτος με την Χριστίνα Μπόμπα δίπλα του και ταυτόχρονα; Να θέλει και κάποιον για να τον ξεκουράσει!

Αχ, έλεος εκεί στον ΣΚΑΙ και όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτή τη περίοδο είναι και ιδιαίτερα… ταραγμένα τα τσάκρα μου!

 

Read More

And More