Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Κυριάκο Σκούρα και τους δύο γάμους της

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας βρέθηκε την Τετάρτη 9/11 η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η γνωστή ηθοποιός σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη Σκορδά, μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τον γάμο αλλά και για την σχέση της με τον Κυριάκο Σκούρα.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δήλωσε αρχικά: «Έχω πέσει πολλές φορές στο πάτωμα για σχέσεις μου, είναι δεδομένο αυτό. Τους χωρισμούς μου τους αντιμετώπιζα με ωριμότητα. Προσπαθούσα να κρατάω μια όμορφη σχέση και όσο μπορώ το έχω κρατήσει». 

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Κυριάκο Σκούρα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου εξομολογήθηκε: «Με τον Κυριάκο είμαστε μαζί σχεδόν δύο χρόνια. Συγκατοικούμε σχεδόν από την αρχή της σχέσης. Είμαστε εξαιρετικά μαζί».

«Μπορώ πολύ εύκολα να είμαι και μόνη μου, δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό. Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μου που έχω μείνει μόνη μου. Τα πάω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Αν προκύψει μια ωραία σχέση, σαφώς και θα θέλω να είμαι σε μια ωραία σχέση. Δεν έχω απομυθοποιήσει τον γάμο ίσως γιατί ο γάμος τον γονιών μου ήταν τόσο επιτυχημένος και δεν θέλω να το χαλάσω στο μυαλό μου. Εγώ έχω κάνει δύο αποτυχημένους γάμους, αλλά δεν τον έχω απομυθοποιήσει», συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφερόμενη στους δύο γάμους της. 

Read More

And More