Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η ηλικία και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου

Για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία, μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην εκπομπή, «Ελένη» και στον Κωνσταντίνο Αρκά.

Η γνωστή ηθοποιός τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Γεια»: «Το ‘”Γεια” είναι ένα παραμύθι που τα έχει όλα και ντύνεται με τα τραγούδια του άλμπουμ του Φοίβου για τη Δέσποινα Βανδή. Υποδύομαι μια βασίλισσα και η βασιλομήτωρ Αλέκα Κανελίδου με τρολάρει συνέχεια», είπε για τον ρόλο της.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλάει για τη σχέση της με τον σύντροφό της Κυριάκο Σκούρα.

«Πάντα περιμένεις έναν πρίγκηπα να εμφανιστεί στη ζωή σου. Με την τελευταία μου σχέση είμαι καλά και ισορροπημένη αλλά και στο παρελθόν έχω ζήσει πολύ όμορφα. Η κάθε μια σχέση μου ήταν προσωπική επιλογή και κάτι μου έδωσε», απάντησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. 

Μιλώντας για τους δύο γάμους που έχει κάνει στο παρελθόν, η ηθοποιός δεν δίστασε να παραδεχτεί πως θα έκανε και έναν τρίτο γάμο.

«Μόνο τα καλά κρατάω από τις προηγούμενες σχέσεις μου, για αυτά πήγα. Τα πάντα είναι ανοιχτά οπότε δεν μπορώ να αποκλείσω έναν τρίτο γάμο. Το επαγγελματικό κομμάτι μου πήγε καλά, το προσωπικό μου με τις αποτυχίες είναι εμπειρίες ζωής».

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δεν διστάζει να αποκαλύψει την ηλικία της: «Η ηλικία για μένα είναι ένα νούμερο, δεν καταλαβαίνω ότι είμαι 54, αισθάνομαι 25. Δεν έχω καταλάβει για ποτέ έφυγαν τα 40, κοιτάω πίσω και λέω τι έγινε ρε παιδιά», δήλωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Read More

And More