Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Όταν έμαθα για τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου, διαλύθηκα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα της, για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την σχέση της με τον Βαγγέλη Μητρογιάννη.

«Πάντοτε ήμουν πολιτικοποιημένο άτομο, ποτέ κομματικοποιημένο. Όταν μου έγινε η πρόταση για την πολιτική, τη δέχθηκα γιατί ήθελα αντί να ποστάρω στο Facebook, να δω πώς μπορώ να προσφέρω κάτι καλύτερο. Δε θα κάνω ρουσφέτια αν εκλεγώ», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιλόγου.

Σχετικά με την καριέρα της και το θρυλικό σίριαλ «Δύο Ξένοι», ανέφερε: «Έχει υπάρξει πρόταση για σήριαλ που αρνήθηκα και πήγε τρεις σεζόν.

Δεν μπορώ να ξεχάσω τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Αυτό που θυμάμαι από εκείνον, μακριά από τις κάμερες ήταν ότι ήταν ένας άλλος άνθρωπος. Ήταν ένας ανοιχτός και γλυκός άνθρωπος, με πολύ χιούμορ, ήταν ένας κύριος. Στο πλατό ήταν αλλιώς. Όταν έμαθα για τον χαμό του διαλύθηκα, νομίζω ότι όλη η Ελλάδα συγκλονίστηκε».

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε: «Είμαι το ίδιο καλά, χαρούμενη κι ευτυχισμένη με τον σύντροφό μου. Παρόλο που έκανα δύο γάμους, η έννοια του γάμου δε με ενδιέφερε καθόλου. Είχα φτάσει κοντά και σε έναν τρίτο γάμο».

Read More

And More