Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Χρίστος Αντωνιάδης: Αποκαλύπτουν αν υπήρξαν ζευγάρι, μετά τη συνεργασία στους «Δύο Ξένους»

Για τη συνεργασία τους στη σειρά “Δυο ξένοι” αλλά και τα δημοσιεύματα που τότε τους ήθελαν να είναι σε σχέση, μίλησαν ο Χρίστος Αντωνιάδης και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

«Η πρόταση για να μπω στους “Δυο ξένους” μου έγινε από την εταιρεία μου, ήταν κάποιος άλλος τραγουδιστής να βρίσκεται εκεί, δεν ήθελε και τελικά έγινε η πρόταση σε εμένα και δέχτηκα με χαρά. Ουσιαστικά έπαιζα τον εαυτό μου. Το σενάριο ήταν να έχω ένα ειδύλλιο με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Η δυσκολία βέβαια ήταν στο ότι εγώ δεν ήμουν ηθοποιός, και λίγο κόμπλαρα με τις ερωτικές σκηνές που έμαθα εκ των υστέρων ότι θα πραγματοποιηθούν.

Μου εξήγησαν πως θα γίνουν. Με βοήθησαν. Η Αλεξάνδρα ήταν επαγγελματίας, ήξερε πως να το κάνει. Με βοήθησε και ο σκηνοθέτης, ε, και βούτηξα στα βαθιά. Είχαν βγει κάποια δημοσιεύματα που έλεγαν ότι είμαστε ζευγάρι. Δεν είχαν ξεκινήσει ούτε από εμένα, ούτε από την Αλεξάνδρα, δε ξέρω ποιος το σκέφτηκε αλλά δεν ίσχυε τίποτα» ανέφερε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Η Αλέξάνδρα Παλαιολόγου, από τη δική της πλευρά είπε,  «Υπήρχε το γνωστό παράνομο ζευγάρι του Νίκου Σεργιανόπουλου με την Εβελίνα Παπούλια. Έπρεπε εγώ ως σύντροφος του Νίκου, ως Νίνα κάποια στιγμή να κάνω κάτι. Σκέφτηκε λοιπόν ο Αλέξανδρος Ρήγας να βάλει στη σειρά τον Χρίστο Αντωνιάδη, με τον οποίο είχαμε ένα σύντομο love story. Ο Χρίστος, επειδή δεν ήταν ηθοποιός, είχε ένα μικρό άγχος… Τελικά νομίζω ότι τα πήγε μια χαρά και ήταν εξαιρετικός… Θυμάμαι ότι εκείνη την εποχή, είχε βγει στα εξώφυλλα διάφορων περιοδικών, ότι είχαμε σχέση με τον Χρίστο, πράγμα εντελώς αναληθές και κάθε φορά που το σκέφτομαι γελάω».

Read More

And More