Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Από την τηλεόραση έμαθα ότι η Κατερίνα Δαλάκα μου έκανε unfollow»

Για την πορεία του Στάθη Σχίζα στο Survivor All Star αλλά και το unfollow που της έκανε η Κατερίνα Δαλάκα στο instagram, μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Είναι πολύ καλός, τα πηγαίνει εξαιρετικά και νομίζω βγαίνει και πρώτα στα στατιστικά που είναι πολύ σημαντικό και χαίρομαι για την πορεία του», ανέφερε για τον σύντροφό της, Στάθη Σχίζα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε για το unfollow της Κατερίνας Δαλάκα: «Παιδιά εγώ δεν είχα ιδέα αν ακολουθούμε η μία την άλλη, γενικά δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτό το κομμάτι των follow – unfollow. Το έμαθα από την τηλεόραση», σχολίασε χαρακτηξριστικά.

Ενώ ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο η Κατερίνα Δαλάκα σταμάτησε να την ακολουθεί στο instagram: «Δεν μπορώ να καταλάβω ο καθένας τι έχει στο μυαλό του και τι φαντάζεται. Είμαι με τον Στάθη και είμαι ένα άλλο κομμάτι. Δεν σημαίνει πως αν έχει γίνει κάτι μεταξύ τους,  δεν σημαίνει πως εγώ έχω κάποια ευθύνη ότι ανακατεύομαι σ’ αυτά», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Read More

And More