Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στικούδη: «Προτιμώ να κλείνω τις δουλειές μου από το τηλέφωνο και όχι από το Instagram»

Στο ίδιο event βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 16/9 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα αλλά και η Κατερίνα Στικούδη.

Τις προηγούμενες ημέρες οι δύο κυρίες συζητήθηκαν αρκετά, καθώς η πρώτη δήλωσε την επιθυμία της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά να κάνει τα backstage του J2US, ενώ η δεύτερη λίγες ώρες μετά έκανε μία ανάρτηση-ανακοίνωση ότι θα είναι εκείνη η παρουσιάστρια του σόου, ωστόσο λίγες ώρες μετά διέγραψε το post.

«Ευτυχώς που υπάρχει το Instagram και μαθαίνουμε κι εμείς τα γεγονότα» είπε ο Στάθης Σχίζας στις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συμπλήρωσε:

«Δε μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Ό,τι ξέρετε, ξέρω. Σαν άνθρωπος λειτουργώ με το τηλέφωνο. Προτιμώ να κλείνω τις δουλειές μου από το τηλέφωνο ή από συνάντηση κι όχι να ανακοινώνω πράγματα μέσα από το Instagram. Μου είχε γίνει κρούση για τα παρασκήνια του J2US. Είχα απαντήσει θετικά, αλλά το αποτέλεσμα είναι άλλο, οπότε προχωράμε. Το αποτέλεσμα το έμαθα από την ανάρτηση της Κατερίνας, όπως και όλοι μας νομίζω».

«Όλα στη ζωή γίνεται για κάποιον λόγο. Δεν στενοχωριέμαι. Κάτι που δεν γίνεται μπορεί να φέρει κάτι άλλο».

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Στικούδη ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει καμία απάντηση.

«Όλα θα ανακοινωθούν οι άλλοι όταν πρέπει. Δεν μπορώ να κάνω καμία δήλωση πάνω σε αυτό το θέμα» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Να σου θυμίσουμε, ότι την προηγούμενη σεζόν υπήρχαν φήμες πως Κατερίνα Στικούδη και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα έκαναν μαζί ψυχαγωγική εκπομπή.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Open Weekend

Read More

And More