Site icon TLIFE

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στις Κάννες: «Εμένα θα μου άρεσε να με έχουν προσκαλέσει»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το απόγευμα της Δευτέρας 25 Μαΐου που βρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση.

Η γνωστή influencer, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών.

«Απ’ τη στιγμή που μπορεί να το κάνει και έχει την οικονομική άνεση να πληρώσει για να πάει κάπου, ας το κάνει. Εννοείται. Εμένα θα μου άρεσε πιο πολύ να μ’ έχουν προσκαλέσει κάπου και να νιώθω ότι ανήκω σε αυτό το χώρο», σχολίασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Πριν από λίγες ημέρες και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ρωτήθηκε για την εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών και είπε: «Δε θέλω να σχολιάσω τέτοια πράγματα. Εξαιρετικά. Μπράβο της. Όλα καλά». 

© 2026 tlife.gr