Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η Κατερίνα Στικούδη και το παρασκήνιο μιας συμφωνίας που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε κάνει γνωστό πως θα βρισκόταν στα backstage του J2US. Ωστόσο με μια ανάρτησή της, η Κατερίνα Στικούδη την «έσβησε» καθώς αποκάλυψε ότι εκείνη τελικά αναλαμβάνει το green room του show τραγουδιού.

Η ξανθιά καλλονή σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τον Σαράντη Μαριέττη αποκάλυψε ότι δεν μίλησε με τον Νίκο Κοκλώνη μετά την είδηση ότι στα backastage του J2US τελικά θα είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια, ενώ τόνισε πως δεν έπρεπε να δημοσιοποιήσει πως θα είναι εκείνη στο green room.

«Είχαμε συζητήσει για το green room και ξέρεις όπως είναι στην τηλεόραση αν φτάσεις κοντά και δεν έχεις υπογράψει, δεν σημαίνει ότι θα το κάνεις. Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να μου πει ότι δεν θα είμαι. Το έμαθα από το Instagram. Δεν ξέρω τι γίνεται με την Κατερίνα Στικούδη και τα posts της.

Πιστεύω ότι ίσως απλά δεν έπρεπε να το ανεβάσει, ίσως το ανέβασε για να βάλει και εκείνη τα όριά της… “Εγώ θα είμαι στο green room, μη το ζεις μόνη σου”. Δεν μίλησα με τον Νίκο Κοκλώνη, δεν με πήρε τηλέφωνο, δεν υπήρχε λόγος» τόνισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

 

Read More

And More