Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Μου αρέσει να με κυνηγάνε και να μου κάνουν προτάσεις, όχι να τις κάνω μόνη μου»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας μίλησαν στα τηλεοπτικά συνεργεία για την πρόσφατη αλλαγή σπιτιού, το Survivor και τις επαγγελματικές προτάσεις.

«Έχουμε μοιράσει τις δουλειές στο σπίτι. Η μετακόμιση κράτησε 1,5 μήνα μόνο για ρούχα, παπούτσια και τσάντες. Δεν θα πάρω κανέναν να προτείνω τον εαυτό μου. Θέλω να με κυνηγάνε και να μου κάνουν προτάσεις, όχι να σηκώσω εγώ το τηλέφωνο για δουλειά», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Πρέπει να μετέφερα 100 κούτες με ρούχα της Αλεξάνδρας. Δεν θα σκεφτόμασταν να μπούμε μαζί με την Αλεξάνδρα στο Survivor. Είμαι πολύ υπερπροστατευτικός με τους ανθρώπους που αγαπώ, πόσω μάλλον με την Αλεξάνδρα που είναι γυναίκα μου.

Αν πηγαίναμε μαζί, επειδή είναι παιχνίδι επιβίωσης και πρέπει να επιβιώσεις για τον εαυτό σου πάνω απ’ όλα, εγώ θα κοιτούσα να επιβιώσει η Αλεξάνδρα. Θα τσακωνόταν με κάποιον, θα έμπαινα εγώ στη μέση. Νομίζω δεν θα μου έκανε καλό» πρόσθεσε ο νικητής του Survivor 2022.

Στη συνέχεια, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε σε σχετική ερώτηση για τις επαγγελματικές προτάσεις: «Να κάνω μόνη μου πρόταση; Γενικά είμαι άνθρωπος που μου αρέσει ο άλλος να με κυνηγάει και όχι να τις κάνω μόνη μου. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν θα με έβλεπες να το κάνω εγώ. Δόξα τω Θεώ έχω την επιχείρησή μου, τους φίλους μου, τον άνδρα μου… Είμαι γεμάτη».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

Read More

And More