Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Προχώρησε μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα; Η on camera αντίδρασή της

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προσπαθεί να βρει ξανά τις ισορροπίες της μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα…

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» συνάντησε την γνωστή Influencer, η οποία απάντησε για την εμφάνισή της στον Γιώργο Λιάγκα αλλά και το ενδεχόμενο να έχει ήδη προχωρήσει στην προσωπική ζωή της.

«Ήμουν καλεσμένη, περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Εντάξει, θα πω ότι ήταν πιο πολύ συνέντευξη αυτό το κάλεσμα. Εγώ δεν το είδα σαν δοκιμαστικό. Γενικά συμπαθώ πολύ τον Γιώργο και τον εκτιμώ. Θα ήθελα κάποια στιγμή να συνεργαστούμε, ανεξάρτητα από αυτήν την εκπομπή κι είμαι ανοιχτή σε οτιδήποτε προκύψει από εδώ και πέρα.» είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Πω πω πω είναι πάρα πολύ νωρίς εννοείται να προχωρήσω στην προσωπική ζωή μου κι είναι και πολύ νωρίς να μου κάνεις αυτήν την ερώτηση. Σίγουρα ποτέ δεν ξέρεις, αλλά είναι πολύ νωρίς. Προς το παρόν εγώ ασχολούμαι με τα επαγγελματικά μου. Πολλές φορές όταν είσαι σε μία σχέση, δίνεις παραπάνω χρόνο στην σχέση κι αφήνεις λίγο πίσω το επαγγελματικό κομμάτι, οπότε έχω κάνει focus στο μαγαζί μου, στα ρούχα, στα τηλεοπτικά. Δεν είμαστε τσακωμένοι με τον Στάθη. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Είναι ένας άνθρωπος που έχει υπάρξει στην ζωή μου πολύ έντονα, με πολύ έντονα συναισθήματα. Σε κάθε περίπτωση κρατώ μόνο τα καλά» πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα.

 

Read More

And More