Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Με απειλούν ναζιστικές οργανώσεις στη Σουηδία ότι θα με σκοτώσουν»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή Happy Day και στη δημοσιογράφο, Όλγα Λαφαζάνη η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως βίωσε ενδοοικογενειακή βία, μίλησε για τις απειλές που δέχεται στη Σουηδία, αλλά για την ήρεμη ζωή της στην Πάτμο.

«Πιστεύω πως δεν είμαι η μόνη γυναίκα που έχει βιώσει βία στο σπίτι της, που έχω ζήσει τέτοιες άσχημες εμπειρίες. Νομίζω ότι πρέπει να σπάσουμε τα ταμπού στην Ελλάδα και να μιλάμε εύκολα. Σου αφήνει σημάδια όχι μόνο στο σώμα αλλά και στην ψυχή. Αυτό με βοήθησε όμως, στο να παλεύω και χρησιμοποιώ τον πόνο για να αλλάξω τον κόσμο», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Και συνέχισε: «Λυγίζω κάθε μέρα. Εχθές ας πούμε που έκανε ένα live μου έγραψε ένας ρατσιστής go home. Συμβαίνει πολύ συχνά και έχω απειλές επειδή είμαι Ελληνίδα. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, πληγώνομαι αλλά δεν θα το βάλω κάτω, δεν πρόκειται να τους κάνω τη χάρη να σωπάσω…».

Σχετικά με τις απειλές που δέχεται στη Σουηδία, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου εξήγησε: «Μονίμως αισθάνομαι φόβο… Γι’ αυτό αισθάνομαι ότι βρήκα ένα ευλογημένο μέρος, την Πάτμο όπου δεν κλειδώνουν τις πόρτες. Πρώτη φορά που κοιμόμουνα χωρίς να ανησυχώ για επιθέσεις σε μένα και την κόρη μου. Με απειλούν στη Σουηδία ναζιστικές οργανώσεις ότι θα με σκοτώσουν μετά από την πρώτη φορά που εμφανίστηκα στην τηλεόραση».

Κλείνοντας, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου αναφέρθηκε και στην εξωτερική της εμφάνιση αλλά και για τα στερεότυπα της εποχής: «Δεν είμαι μία πανέμορφη γυναίκα.. Με την εμφάνισή μου προσπαθώ να μην ασχολούμαι ειδικά τώρα μεγαλώνοντας… Κυκλοφορούμε και συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τα μοντέλα! Ε όχι δεν μπορώ να συγκριθώ με την καμία με τα μοντέλα, εγώ είμαι συγγραφέας, δημοσιογράφος».

Η πίεση δεν είναι τόσο μεγάλη στους άντρες. Τους βλέπω χοντρούς, καραφλούς με κοιλιές και κανείς δεν λέει “πώς είσαι έτσι”. Μόνο τις γυναίκες μας θέλουν τέλειες. Είναι σεξισμός. Να απελευθερωθούμε λίγο. Δεν θα με κρίνει κανείς αν έχω πεσμένο στήθος, δεν θα πάω για Μις Ελλάς ή Μις Σουηδία, που τα θεωρώ και αυτά ξεπερασμένα».

Read More

And More