Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Το παρασκήνιο της παρεξήγησης με το Χαμογέλα και πάλι – Τι απαντούν από την εκπομπή, τι λέει η Χρηστίδου

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η παρεξήγηση με τη Σίσσυ Χρηστίδου και η εμφάνιση στο πλατό της «απέναντι» Ελένης Τσολάκη συζητήθηκε το πρωί της Δευτέρας 16/5 στο Happy Day. (Δες εδώ τι συνέβη)

Όπως υποστήριξε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, μιλώντας με την αρχισυντάκτρια του Happy Day, είχε «κλείσει» να βγει στο Open Weekend από την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο την κάλεσαν μετά και από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Εκείνη, αποδέχτηκε την πρόσκληση και υποστήριξε πως τους ενημέρωσε για την προγραμματισμένη εμφάνισή της.

«Λάθος και της Αλεξάνδρας, που την αγαπώ και είναι φίλη μου. Όταν έχεις κανονίσει να βγει στο στούντιο της Τσολάκη και σε ζητάει η απέναντι εκπομπή, μπορείς να τους το πεις. Δεν είναι ωραίο. Θα βγει κάποιος ταυτόχρονα και στις δύο εκπομπές; Καίει την εμφάνισή της» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τόνισε πως η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου το έκανε όλο αυτό από την καλή της την καρδιά.

Η πλευρά της Σίσσυς Χρηστίδου υποστήριξε στον Alpha ότι δεν την “έκλεισαν” τελευταία στιγμή, αντιθέτως την κάλεσαν ως κεντρική καλεσμένη λόγω Eurovision, εκείνη δέχτηκε και δεν τους ενημέρωσε πως είχε την πρόταση για την «απέναντι» εκπομπή.

Στο μεταξύ, ένας διαδικτυακός ακόλουθος της Σίσσυς Χρηστίδου σχολίασε το μπέρδεμα με καυστικό τρόπο, με την παρουσιάστρια του Mega να απαντά χιουμοριστικά: «Καλέ… γιατί δεν το έλεγε από την αρχή και ψαχνόμασταν;; Σιγά.. Δεν παρεξηγούμε εμείς, στο καλό».

Read More

And More