Αλέξανδρος Μαρτίδης: Ο πρωταγωνιστής της «Γης της Ελιάς» μιλά για την κόρη του και συγκινείται – Η σχέση του με την μητέρα της

Για τη σχέση που έχει με την κόρη του, την οποία απέκτησε σε ηλικία 24 ετών, αλλά και το πως διαχειρίστηκε μαζί με τη μητέρα της τον χωρισμό τους μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου 6/1 ο Αλέξανδρος Μαρτίδης στην εκπομπή «Μπαμπά-δες». Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γη της Ελιάς» αποκάλυψε πως ακούει την άποψη της κόρης του, αλλά και για τις πρώτες στιγμές κατά τη γέννησή της, που δε θα ξεχάσει ποτέ.

«Ζητάω την άποψη της κόρης μου για μια κοπέλα που μπορεί να με ενδιαφέρει. Έχει τρομερό ένστικτο. Της λέω ότι “όταν έρθει μια κοπέλα που δε θα είναι απλώς φίλη μου, θα είσαι η πρώτη που θα το μάθεις”. Ζητάω όμως την άποψή της. Τυχαίνει καμιά φορά να καθόμαστε και να της πω για μια κοπέλα που περνάει ότι είναι όμορφη και μου απαντάει, “εντάξει καλή είναι, αλλά ρε μπαμπά, δε περνάμε καλά μαζί;”» είπε ο Αλέξανδρος Μαρτίδης.

Σε άλλο σημείο, ο Αλέξανδρος Μαρτίδης μίλησε και για τη σχέση που έχει με τη μητέρα της κόρης του λέγοντας, «Όταν επιλέξει να είναι με έναν άνθρωπο, και όταν επιλέξει να ταλαιπωρείται η ίδια και σε μια κατάσταση που θα είναι τοξική, θα είμαι δίπλα της. Δε θα της πω “παράτα τον”, δεν είσαι κανένας για να αλλάξεις κανέναν. Έχει συμβεί σε όλους να υπάρχει ο ενθουσιασμός στην αρχή και μετά να προσπαθούμε να αλλάξουμε τον άλλον, το έχω κάνει κι εγώ. Προσπάθησα πιο μικρός να αλλάξω έναν άνθρωπο και ήταν τεράστιο λάθος»

«Η κόρη μας δεν έχει ζήσει χωρισμό γιατί με τη μητέρα της χωρίσαμε πολύ νωρίς. Δεν το ήθελα αυτό για το παιδί μου, ήθελα την οικογένεια. Το πάλεψα, αλλά είπα ότι αν η ψυχική υγεία του παιδιού μου είναι καλύτερα με το να είμαστε χώρια, τότε ας χωρίσουμε. Μας έφαγε μια πενταετία να βρούμε το πως θα λειτουργήσουμε και οι δυο, γιατί ήμασταν και οι δυο πολύ μικροί και όταν μας βλέπει και τους δυο μαζί η κόρη μας, είμαστε καλά».

«Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ήταν μελανιασμένη και δεν έκλαιγε. Βάρεσαν συναγερμό αμέσως… Ήμουν δίπλα στη μητέρα της, την κράταγα και της έλεγα να μη φοβάται, ότι όλα θα πάνε καλά, ενώ εγώ ήθελα να πεθάνω. Με το που ακούω το πρώτο κλάμα του παιδιού τρέχω… Νομίζω ότι θα έχω πάντα την ίδια συγκίνηση γι’ αυτή τη μέρα. Ήταν η ομορφότερη μέρα της ζωής μου… Το πρώτο της μπάνιο της το έκανα εγώ» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Μαρτίδης αναφέρθηκε και σε ένα ψέμα που του είπε η κόρη του, το οποίο όμως ανακάλυψε.

«Για μένα ήταν λίγο επίφοβο το να έχει Instagram. Είχαμε ξεκινήσει με το Tik Tok που της άρεσε να κάνει βίντεο, το είχε κλειδωμένο κτλ. Μετά, όταν όλες οι φίλες της είχαν instagram, και μου είπε ότι θέλει κι εκείνη, της είπα ότι δεν θέλω, να περιμένει να πάει πρώτη Γυμνασίου και βλέπουμε. Συμφώνησα. Κατά τη διάρκεια της έκτης Δημοτικού, μαθαίνω με κάποιο τρόπο ότι έχει instagram, δε της είπα τίποτα. Περίμενα τη μέρα που θα την έβλεπα.

Την έβγαλα φωτογραφία, γιατί μου αρέσει να φωτογραφίζω και ειδικά την κόρη μου, της την έδειξα και της είπα να την ανεβάσω ρωτώντας την αν μπορώ να την κάνω ταγκ. Μου λέει, “δεν έχω instagram”, και της απαντάω, “α, νόμιζα ότι είχες κάνει, με άκουσες που σου είπα να περιμένεις, μπράβο μωράκι μου”. Ήθελα να δω αν θα αντέξει να με κοιτάει στα μάτια και να μου πει την αλήθεια.

Ήταν σαν να είχα μια γυναίκα απέναντί μου. Ήταν σκεπτική, έβαλε τα κλάματα και κάποια στιγμή μου λέει, “Μπαμπά, έχω κάνει instagram, δεν αντέχω να σου λέω ψέματα. Νιώθω ότι σε πούλησα με αυτό που έκανα”. Είναι τρομερά συγκινητικό να σου λέει το παιδί σου αυτό το πράγμα. Μου ζήτησε συγγνώμη λέγοντας μου ότι δε θέλει να χαθεί η εμπιστοσύνη ανάμεσά μας» περιέγραψε.

Read More

And More