Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Απογοητεύτηκα, αλλά ήταν ένα μάθημα ζωής για μένα»

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 2 Νοεμβρίου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική αλλά και για τις συμπεριφορές από συναδέλφους του που τον απογοήτευσαν.

«Είχα την τύχη να παίξω με πολύ σπουδαίους ηθοποιούς και ανθρώπους του θεάτρου, όπως ο Θανάσης Βέγγος. Γενικά είμαι πολύ τυχερός στις συνεργασίες μου και στις συναντήσεις μου στο θέατρο, όλα αυτά τα χρόνια», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Και συνέχισε: «Υπήρχαν και άνθρωποι που τους θαύμαζα πάρα πολύ, με απογοήτευσαν με την στάση τους πάνω στη δουλειά, αλλά και γενικότερα στην κοινωνική τους δράση. Εννοώ ότι σε μια συμπεριφορά, σε μια πρόβα, κάποιος ο οποίος έχει το πάνω χέρι – συνήθως ο πιο παλιός ηθοποιός ο οποίος έχει πολλά χρόνια προϋπηρεσία- μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, τα οποία θα τον αποκαθηλώσουν στα μάτια σου.

Για μένα αυτό ήταν απογοητευτικό, αλλά ήταν και ένα μάθημα ζωής. Ήταν ένας τεράστιος ηθοποιός (δεν θα πω τώρα το όνομά του) ωστόσο η απογοήτευση ήταν τεράστια όταν έβλεπα τη συμπεριφορά του», αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης καλεσμένος στο Στούντιο 4.

Read More

And More