Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: «Ο Αναστάσης θα μας ενώνει πάντα»

Καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και στο Καλύτερα δε Γίνεται βρέθηκε ο Αλέξανδρο Μπουρδούμης το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, την πορεία του στην υποκριτική, αλλά και για τον γιο του Αναστάση, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από τη Λένα Δροσάκη.

«Ο Αναστάσης θα μας ενώνει πάντα. Είναι πάνω από όλους. Είναι ένα παιδί της πανδημίας ο Αναστάσης και γεννήθηκε στην πανδημία. Ήταν έγκυος στην πρώτη καραντίνα. Νομίζω ότι για εγκυμοσύνη και καραντίνα μπορώ να δώσω ιδέες και κωμικά και δραματικά. Επειδή ήταν κι άλλες οι συνθήκες κι εγώ δέθηκα με έναν τρόπο πολύ γρήγορα με τον Αναστάση. Ίσως σε μία άλλη κανονικότητα να μην υπήρχε αυτό το δέσιμο», ανέφερε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Και συμπλήρωσε για τον ρόλο του ως πατέρας: «Από την αρχή δεν είχα φόβο να ασχοληθώ μαζί του, να τον αλλάξω και να τον κάνω μπάνιο και τώρα που είναι ένα διάστημα που λείπω περισσότερο γιατί ανεβοκατεβαίνω στην Θεσσαλονίκη το βλέπω αυτό. Υπάρχει το δέσιμο, οπότε προχωράμε παρότι μπορεί να λείπω κάποιες ημέρες. Έχω την αίσθηση ότι είμαστε σε καλό δρόμο», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha.

Read More

And More