Αλέξανδρος Μπουρδούμης κατά Bachelor: “Δεν με αφορά ούτε ως τηλεθεατή ούτε ως επαγγελματία”

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και είναι ενθουσιασμένος για το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη μίλησε για τον νέο του ρόλο στην τηλεόραση, αλλά και για τη συμμετοχή του στο σουηδικό The Bachelor, ρίχνοντας τα “καρφιά” του κατά του reality αγάπης.

Η πρόταση να κάνετε τον παπά πώς προέκυψε;

«Από τον Ανδρέα Μορφονιό, με τον οποίο έχουμε δουλέψει αρκετές φορές μαζί, όπως για το “Σόι”, και μιλάμε πια την ίδια γλώσσα. Το καλοκαίρι λοιπόν μου περιέγραψε τη σειρά και μου είπε πως θέλει να κάνω τον παπά. Γέλασα και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Απάντησα αμέσως “ναι, τέλεια ιδέα” και να με! Άλλωστε, αστεία αστεία, έχω πια 21 χρόνια στην τηλεόραση και ξέρω κάπως να ξεχωρίζω τις ωραίες δουλειές. Επιπλέον, έχω τεράστια εμπιστοσύνη στο γούστο του Ανδρέα».

Είκοσι ένα χρόνια τηλεόραση. Υπάρχει κάτι που δεν έχετε κάνει;

«Είμαι ζιζάνιο, δεν κάθομαι καλά και θα ήθελα να δοκιμαστώ και σε άλλα πράγματα. Θα ήθελα, π.χ., έπειτα από τόσα χρόνια εμπειρίας, να κάνω παρουσίαση είτε εκπομπής είτε τηλεπαιχνιδιού».

Συμμετείχατε και στο σουηδικό «Μπάτσελορ». Ριάλιτι θα παρουσιάζατε;

«Δεν νομίζω να έμπαινα σε τέτοια διαδικασία. Πρόκειται για ένα εύκολο πρόγραμμα, που ιντριγκάρει κυρίως επειδή δίνει την αίσθηση της κλειδαρότρυπας και απλώς το χαζεύεις, χωρίς να έχει κάτι να σου προσφέρει. Προσωπικά δεν με αφορά ούτε ως τηλεθεατή ούτε ως επαγγελματία. Όσο για τη συμμετοχή που λέτε, ήταν αναπάντεχη. Από ένα ταξίδι στη Σουηδία, βρέθηκα ξαφνικά στις διακοπές μου να συζητώ γι’ αυτό. Ήταν για ένα επεισόδιο, σαν να έκανα κάπου ένα γκεστ. Καθώς αυτό το ριάλιτι έχει σενάριο, με έβαλε η παραγωγή να διδάξω στα κορίτσια μια μικρή χορογραφία, μια και τότε είχα συμμετάσχει και στο μιούζικαλ “Μάμα Μία”. Στη Σουηδία παίζεται 5 χρόνια. Το βλέπουν περισσότερο σαν στημένο σόου, με κατευθύνσεις και ρόλους, κι έτσι δεν μπαίνουν στη διαδικασία να το κατακρίνουν, λέγοντας πως μειώνει τη γυναίκα».

Read More

And More