Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Συγκινεί για τον αδελφό του που έφυγε από τη ζωή – “Θα ήθελα να του είχα πει σ΄αγαπώ”

Καλεσμένος της εκπομπής “Αυτός και ο Άλλος στην κρατική τηλεόραση, ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης! Ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος μίλησαν με το γνωστό ηθοποιό για τη ζωή του στο σπίτι με την σύζυγό του Λένα Δροσάκη και τον 6 μηνών γιο τους, το θάνατο του αδελφού του αλλά και για τη σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο της υποκριτικής.

Για τη ζωή του που άλλαξε μέσα στη καραντίνα, τη σύζυγο και το γιο του: Τα βγάλαμε πέρα αρκετά καλά. Η καραντίνα μας βρήκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με τη γυναίκα μου. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία να βλέπω τη σύζυγό μου να ανθίζει και να φέρνει στον κόσμο τον γιο μας. Όταν ήρθε ο γιος μας, δεν έπαθα πανικό… Μπήκα στη μάχη, να τον ταΐσω, να τον αλλάξω… Όταν έγινα πατέρας έγινα ιδιαίτερα υπερπροστατευτικός. Αν υπάρχει το στοιχείο. Σ΄αγαπώ μ΄αγαπάς, σε στηρίζω με στηρίζεις, όλα είναι καλά. Περάσαμε δύσκολο λόγω μιας μόλυνσης έπρεπε να νοσηλευτεί.

Τη βάπτιση του μικρού τη βλέπω προς το καλοκαίρι. Εξάλλου ο γάμος μας είχε μόνο 20 άτομα! Ο Αλέξανδρος μίλησε και για την δημόσια πρόταση γάμου που έκανε την ημέρα των ερωτευμένων πέρσι ενώ ήταν στη σκηνή με την Άννα Βίσση! “Δεν το περίμενε η Λένα με αυτό τον τρόπο” είπε με σιγουριά!

Για τον θάνατο του αδελφού του που έφυγε από καρκίνο: Περιμέναμε να φύγει ο αδελφός μου γιατί ήταν άρρωστος. Είμαι στα Χανιά και χτυπάει το κινητό και είναι ο αδελφός μου,  λίγο πριν βγω στη σκηνή. Και καταλαβαίνω αμέσως… Έκανα την παράσταση. Έπρεπε να παίξω… Εγώ λίγο ταξίδευα….Είχαμε κακή σχέση τα τελευταία χρόνια. Θα ήθελα όμως να του πω σ΄ αγαπώ αλλά δεν πρόλαβα. Έφυγε γρήγορα. Είχαμε 13 χρόνια διαφορά. Είχαμε μια προβληματική σχέση. Θα ήθελα να τα είχαμε βρει αλλά δεν τα βρήκαμε… 

Για το μεγάλο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης: Πιτσιρικάς και γω πέρασα από διάφορα φλερτ. Άλλα έντονα άλλα λιγότερο έντονα.  Είχα παρενόχληση από ένα σπουδαίο σκηνοθέτη που κάναμε καιρό μαθήματα. Έγινε η κρούση απότομα. Τα έχασα και εξαφανίστηκα. Ήμουν 19 χρονών και λέω έτσι είναι; Το είχα μέσα μου για καιρό. Και αναρωτιόμουν τώρα αυτός δεν θα με ξαναπάρει σε δουλειές; Μετά από καιρό ο ίδιος σκηνοθέτης μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι ξεπέρασε τα όρια. Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή μαγνητοσκοπήθηκε  στις 22 Ιανουαρίου, πριν η σύζυγός του Λένα Δροσάκη κάνει καταγγελία στο ΣΕΗ για σεξουαλική παρενόχλησε κατονομάζοντας γνωστό ηθοποιό. Ωστόσο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για κάποιον άτομο που υπάρχει στο χώρο και τον γνωρίζει από όσα του έχουν πει συνάδελφοί του.

Δες το βίντεο με τη συνέντευξη εδώ

Read More

And More