Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Τα πρώτα Χριστούγεννα μετά το διαζύγιο και το σχόλιο για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Κυριακής 14/1 ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με το θεατρικό μιούζικαλ, «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτες». 

Εκεί τον συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες, και με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του για την πρώην σύζυγό του, Λένα Δροσάκη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ρωτήθηκε για το πως ήταν οι πρώτες γιορτές μετά το διαζύγιό τους.

«Κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο. Προσπαθούμε να είμαστε κοντά στον γιο μας, να τον αγαπάμε, να τον φροντίζουμε… Οι φετινές γιορτές ήταν διαφορετικές. Δεν ήταν κάτι απλό, ήταν κάτι πρωτόγνωρο, αλλά μαθαίνεις. Είναι μια καινούργια συνθήκη. Δεν προέκυψε να είμαστε όλοι μαζί, αλλά είχαμε τις στιγμές με το παιδί μας» είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ωστόσο, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επιστροφής του Πέτρου Φιλιππίδη στα θεατρικά δρώμενα, με τον ίδιο να απαντά λέγοντας, «Ο καθένας έχει δικαίωμα να επιστρέψει στη δουλειά του και να προχωρήσει στη ζωή του. Αυτό είναι δικαίωμα του καθενός, να προχωρήσει στη ζωή του και να πράξει όπως θέλει».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Read More

And More