Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου – Ναταλία Γερμανού: Το τηλεφώνημα και η υπόσχεση της παρουσιάστριας, μετά την παρεξήγηση

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Πρωινό και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τη Ναταλία Γερμανού, έπειτα τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου ξεκαθάρισε ότι «όταν είναι μία συνέντευξη 30-40 λεπτών και στον αέρα πρέπει να βγουν δύο λεπτά είναι λογικό να κοπούν διάφορα. Το έχω ξανασυναντήσει. Από εκεί και πέρα, αυτό που κόπηκε, ήταν αυτό για το οποίο αντέδρασε η κυρία Γερμανού, για τον Λιγνάδη κτλ. Είπα την αλήθεια, ότι τον είχα καθηγητή και ότι εμένα δεν μου είχε κάνει κάτι. Από εκεί και πέρα είπα και τις θέσεις μου. Κόπηκε όλο το υπόλοιπο και η κυρία Γερμανού αντέδρασε».

«Επικοινώνησε μαζί μου, έκανε repost την ανάρτησή μου και μου εγγυήθηκε ότι τη βδομάδα που έρχεται θα παιχτεί ολόκληρο. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έβλεπα και με πήραν άνθρωποι της οικογένειάς μου πανικόβλητοι. Με ρωτούσαν τι συνέβη και τι έχει πάει λάθος. Επικοινώνησα κι εγώ με κάποιους ανθρώπους» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου.

Ο ηθοποιός τόνισε ότι είναι πολύ υπερήφανος για τον χώρο της υποκριτικής στον οποίο βρίσκεται, καθώς υψώθηκε ένα τείχος στις κακοποιητικές συμπεριφορές που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Read More

And More