Αλέξανδρος Παρθένης: Αποκαλύπτει πώς είναι οι σχέσεις του σήμερα με την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Θάνου

Στην εκπομπή Pop Up και στην Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Παρθένης. Ο γοητευτικός ηθοποιός και πρώην μοντέλο μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση τα τελευταία 11 χρόνια, ενώ αποκάλυψε και ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Θάνου.

«Το 2009 είχα ένα πρόβλημα υγείας στον αυχένα μου, το οποίο με υποχρέωσε να κάνω ένα χειρουργείο. Τότε συγκυριακά λόγω της κατάστασης μετά ήρθαν οι αλλαγές, η κρίση. Πολλές παραγωγές σταματήσαν. Δεν ξέρω αν μου έλειψε η τηλεόραση. Εργάζομαι στο τεχνικό γραφείο της συντρόφου μου. Η συνεργασία αυτή με τη σύντροφό μου δεν μου στερεί τη δυνατότητα να κάνω και κάτι άλλο.

Σκέφτομαι ότι είμαι πάρα πολύ ολοκληρωμένος και ευτυχισμένος. Η σύντροφός μου έχει δυο παιδιά από τον πρώτο της γάμο, τα οποία τα αγαπάω και πιστεύω ότι με αγαπάνε και με λατρεύουν. Περνάμε πάρα πολλές ώρες μαζί, μένουμε μαζί. Για μένα είναι τα δικά μου παιδιά, τα νιώθω έτσι, τα νοιάζομαι. Βιολογικά όχι δεν θα ήθελα να κάνω δικό μου παιδί.

Με την πρώην σύζυγό μου δεν έχω κάποια σχέση. Δεν κρατάω επαφές, δεν έχω κάτι να χωρίσω» εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Παρθένης.

 

Ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Κατερίνα Θάνου παντρεύτηκαν το 2012 και ο γάμος τους κράτησε μόλις τέσσερα χρόνια, με το διαζύγιο να βγαίνει το καλοκαίρι του 2016.

Read More

And More