Αλέξανδρος Παρθένης για την σύντροφό του: «Τα παιδιά της τα θεωρώ και δικά μου» – Η αποκάλυψη για τον άγνωστο χωρισμό

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο παραχώρησε ο Αλέξανδρος Παρθένης

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για την επιλογή του να στραφεί στον χώρο της εστίασης, για τις στιγμές που ενοχλήθηκε από τα media, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Μου αρέσει ο χώρος της εστίασης, προτιμάω οτιδήποτε μου πληρώνει τους λογαριασμούς μου. Είμαι επικοινωνιακός μου αρέσει ο κόσμος», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Παρθένης. 

Σχετικά με το αν έχει ενοχληθεί ποτέ από τα media, ο Αλέξανδρος Παρθένης ανέφερε: «Όταν ξεπερνούν τα όρια τα media ίσως τα ξεπερνούσα και εγώ γιατί δεν μπορούσε να το διαχειριστώ. Υπήρξε ένα περιοδικό το οποίο είχε πάρει τη φωτογραφία μου για να τη χρησιμοποιήσει σε γραμμή 090 και εκεί κινήθηκα νομικά». 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σχέση του με την σύντροφό του Βιβή και τα δύο παιδιά της, ο Αλέξανδρος Παρθένης σημείωσε: «Η σχέση μου με την Βιβή είναι μία συμβίωση ομαλή, με τα πάνω και τα κάτω της. Είμαστε 4 διαφορετικοί χαρακτήρες. Δεν ξέρω αν θα έμπαινα στη διαδικασία ενός γάμου, η Βιβή έχει τα δύο παιδιά της από τον προηγούμενο γάμο της, εγώ δεν είχα παιδιά στον προηγούμενο γάμο μου. Τα παιδιά της Βιβής τα θεωρώ και δικά μου».

Ο Αλέξανδρος Παρθένης αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχαν χωρίσει για κάποιο διάστημα με την σύντροφό του: «Υπήρξαν δυσκολίες που μας έκαναν να είμαστε χωριστά για αρκετό χρονικό διάστημα. Είμαστε και πάλι μαζί και καταλάβαμε ότι το ”χωριστά” είναι πολύ πιο αδύναμο από το ”μαζί”».

Για την περιπέτεια της υγείας του ο Αλέξανδρος Παρθένης εξομολογήθηκε: «Η πρώτη μου σκέψη μετά το χειρουργείο ήταν ότι επιτέλους θα κοιμηθώ, είχα περάσει πολύ δύσκολα και ήθελα να κοιμηθώ βαριά. Ήταν ένα δύσκολο 20ήμερο και μου είχε λείψει να κοιμηθώ και να ξεκουραστώ».

Read More

And More