Αλέξανδρος Παρθένης: Η σπάνια εξομολόγηση για την σύντροφό του και τη συμβίωση με τα παιδιά της

Για τις αναμνήσεις που έχει από την περίοδο που ασχολούνταν με τον χώρο του μόντελινγκ αλλά και για την σύντροφό του με την οποία είναι έξι χρόνια μαζί μίλησε ο Αλέξανδρος Παρθένης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά. Ακόμα, αναφέρθηκε και στο πώς είναι η συμβίωση με τα δυο παιδιά της συντρόφου του από τον πρώτο της γάμο.

«Η λέξη μόντελινγκ μόνο χαμόγελο μου φέρνει στα χείλη. Έχω πάρα πολύ όμορφες εμπειρίες και φιλίες χρόνων. Δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμάμαι από εκείνη την περίοδο. Ο χρόνος μου φέρθηκε σωστά. Εκτός από τα άσπρα μαλλιά που έχουν βγει στο κεφάλι μου αλλά μου αρέσει αυτό το γκριζάρισμα. Δε θέλω να τα αλλοιώσω αυτό.

Δεν κάνω τίποτα. Ούτε κρέμα δεν βάζω πάνω μου. Το μόνο που κάνω και μου αρέσει είναι ότι βγαίνω για τρέξιμο κάθε πρωί» είπε ο Αλέξανδρος Παρθένης για την εποχή που ασχολούνταν με το μόντελιγνκ και τη σχέση του με τον χρόνο.

Όσο για τη σχέση του που μετρά ήδη έξι χρόνια, ο Αλέξανδρος Παρθένης ανέφερε, «Για να είμαι έξι χρόνια με τη σύντροφό μου πάει να πει ότι είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα. Έξι χρόνια σε μια ζωή είναι αρκετά σοβαρό χρονικό διάστημα..

Είναι η πιο μεγάλη μου σχέση. Η συμβίωση με τα παιδιά της συντρόφου μου από τον προηγούμενο γάμο της είναι όπως κάθε συμβίωση που τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες καλούνται να συνυπάρξουν σε ένα σπίτι, με τα πάνω και τα κάτω της. Αν μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες και να έχουν όλοι τον χώρο και τον χρόνο τους… Σε οποιαδήποτε σχέση πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός».

Read More

And More