Αλέξανδρος Σκουρλέτης για τη σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου: «Το ειδύλλιο ξεκίνησε στη δουλειά»

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης τον οποίο γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς

Για τον ιδιαίτερο ρόλο στη σειρά με αρκετές σκηνές βίας και θυμού ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ανέφερε: «Οι σκηνές βίας που έκανα μαζί με την Αφροδίτη Λιάντου ήταν πολύ δύσκολες, αλλά ένιωθα ασφάλεια μαζί της. Οι σκηνές που κάναμε στο φινάλε μας από τη “Γη της ελιάς” ήταν από τις πιο ακραίες», δήλωσε.

«Για τον ρόλο μου στη σειρά διάβασα και έμαθα από ανθρώπους που πάσχουν από ψυχικές διαταραχές»,  πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, άργησε να καταλάβει με τι θα ήθελε να ασχοληθεί. Αρχικά πέρασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών, ωστόσο δεν του άρεσε και αποφάσισε να δώσει εξετάσεις στο «Θέατρο Τέχνης».

«Δεν μου αρέσει η παρουσίαση, θα μου ήταν δύσκολο να το κάνω. Δεν είχα ποτέ στιγμές έπαρσης, ένιωθα μεγάλη ανασφάλεια. Δεν μπορώ καν να με δω στην τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά.

Για την σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου: «Δεν είπαμε ποτέ με την Αφροδίτη πότε θα ανακοινώσουμε την σχέση μας, απλά συνέβη και είναι λογικό. Η Αφροδίτη είναι υπέροχη, είναι η «ηρεμία» μου». Θα ξανά συνεργαζόμουν μαζί της, έχουμε φοβερή χημεία», ανέφερε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Και πρόσθεσε: «Το ειδύλλιό μου με την Αφροδίτη ξεκίνησε στην δουλειά. Μόλις την είδα μου άρεσε, αλλά αργήσαμε να κάνουμε σχέση. Για να μου αρέσει μία κοπέλα πρέπει να είναι η… Αφροδίτη», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης στο Mega Καλημέρα.

Read More

And More