Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου κάνει παρατήρηση, κάνω κωμικό πέρασμα σε όλο αυτό»

Για τις stand up παραστάσεις του αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που συζητά, μίλησε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο Καλοκαίρι Yes.

«Μου έγιναν κάποιες προτάσεις, κοιτάω τι μπορεί να μου προσφέρει, τι μπορεί να μου αφαιρέσει ( η κάθε πρόταση συνεργασίας) τα βάζω όλα πάντα σε μια ζυγαριά», ανέφερε αρχικά ο γνωστός κωμικός για το ενδεχόμενο να τον δούμε σύντομα στην τηλεόραση.

Όσο για το εάν δέχεται κριτική και σχόλια για τα κοινωνικά θέματα που αγγίζει με τις παραστάσεις του: «Δεν επιτρέπω σε κάποιον να μου κάνει κάποια παρατήρηση. Δεν τους αφορά ο τρόπος που εγώ αντιλαμβάνομαι κάποια θέματα και ο τρόπος που θα κάνω ένα κωμικό πέρασμα σε όλο αυτό.  Λέω αυτό που νιώθω, αυτό που πιστεύω… σε άλλους είναι αποδεκτά και άλλοι μπορεί να ξινίσουν», είπε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Και συμπλήρωσε: «Εδώ είμαστε να διαφωνούμε. Το θέμα είναι να μιλάμε όταν έχουμε βήμα, χωρίς να προσβάλλουμε. Να εκφραζόμαστε κι ας ερχόμαστε σε αντιπαράθεση – δεν έχει σημασία – όλο αυτό θα μας κάνει καλύτερους, το πιστεύω», είπε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στην κάμερα του Open.

Read More

And More