Αλέξης Γεωργούλης: «Σπάει» η κολλητή του – «Συγκινούμαι και στενοχωριέμαι για εκείνον»

Κολλητή φίλη του Αλέξη Γεωργούλη μίλησε στο Πρωινό και «έσπασε» κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής σύνδεσης με τη δημοσιογράφο, Ελένη Παπαδόγια. Η ίδια υποστηρίζει πως η καταγγελία εις βάρος του φίλου της είναι η πιο υστερόβουλη και κακόβουλη πράξη που μπορεί να κάνει κάποιος εναντίον του.

Ειδικότερα, η κολλητή φίλη του Αλέξη Γεωργούλη εξομολογήθηκε στον ΑΝΤ1: «Έχω στενοχωρηθεί απίστευτα πολύ. Είναι κάτι που δεν το πιστεύω ούτε για αστείο. Είμαι τόσο σίγουρη για τον Αλέξη που βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Το βάζω για ελάχιστους ανθρώπους. Είμαι διατεθειμένη να καταθέσω οπουδήποτε για τον Αλέξη, είμαι τόσο σίγουρη. Είναι ένας άνθρωπος που δεν πειράζει κουνούπι, όχι να κάνει αυτό το πράγμα σε γυναίκα… Πόσω μάλλον, πολύ πριν γίνει επώνυμος, οι γυναίκες ήταν ένα κομμάτι το οποίο δεν του έλειπε. Δεν ήταν ένας άνθρωπος που χρειαζόταν να κυνηγήσει ή να παρακαλέσει ή να μπει σε μία τέτοια διαδικασία».

«Δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά, μου φαίνεται παράξενος ο τρόπος που έγινε. Δηλαδή αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο, θα το κάνεις στην κοπέλα που είναι η δικηγόρος της Ευρωβουλής στο εργασιακό της περιβάλλον. Τον πήρα τηλέφωνο όταν το έμαθα, θα τον στηρίξουμε κι εκείνον και τους δικούς του. Είμαι τόσο σίγουρη για τον Αλέξη, σαν να είμαι εγώ. (…) Είναι η πιο υστερόβουλη και κακόβουλη πράξη που θα μπορούσε να γίνει εναντίον του» πρόσθεσε η κολλητή του φίλη.

Με έντονο συναισθηματισμό, η φίλη του τόνισε με σπασμένη φωνή: «Εγώ συγκινούμαι και στενοχωριέμαι για εκείνον, όχι γι’ αυτό που του συμβαίνει τώρα. Είναι υπέροχος, τον αγαπάω πάρα πολύ, η αλήθεια θα λάμψει και όλο αυτό το κλίμα θα αντιστραφεί πολύ σύντομα».

Read More

And More