Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Είπε τέτοιο πράγμα; Εκπλήσσομαι… Δεν υπάρχει κανένας λόγος να λέγονται αυτά»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στη Φαίη Φώτου και στο Πρωινό και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και στην Εύη Βατίδου που έκανε λόγο πρόσφατα για «μονογονεϊκή οικογένεια».

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε για τον Γιώργο Νταλάρα: «Είναι μία κορυφαία προσωπικότητα στον χώρο. Έχει τραγουδήσει Θεοδωράκη, Καζαντζίδη, έχει τραγουδήσει στο Ηρώδειο. Υπάρχουν όμως και κάποιες στιγμές σε αυτή τη ζωή που είναι άτυχες. Όταν συνεχώς βομβαρδίζεσαι από ερωτήσεις, είναι βέβαιο ότι μπορεί κάποια στιγμή να κάνεις μία λάθος επιλογή. Εμένα δεν είναι και οι καλύτερες οι σχέσεις μου με τους δημοσιογράφους, όμως δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι πρόβατα. Το θέμα είναι τι απήχηση έχουν αυτοί οι δημοσιογράφοι.  Όμως πολλοί από αυτούς, έχουν γίνει και βουλευτές και υπουργοί.

Πιθανώς από κάτι ενοχλήθηκε, έχει αντιμετωπίσει και πολύ μεγάλο πόλεμο από έναν συγκεκριμένο χώρο. Τον έχω γνωρίσει μόνο μία φορά σε ένα δείπνο. Συνυπήρξαμε. Έχει μία εξαιρετική σύζυγο που είναι εξαιρετική σαν μητέρα και ως σύζυγος. Δέχεται μία κριτική που πολλές φορές στον Νταλάρα και θα πω και κάτι που είναι σημαντικό: τους καλλιτέχνες πρέπει να τους ξεχνάμε στη σκηνή. Όταν τους κατεβάσουμε από τη σκηνή, μπορεί να παρουσιάσουν πολλά ελαττώματα».

Όσον αφορά στις δηλώσεις της Εύης Βατίδου, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Δεν έχω χρόνο να παρακολουθήσω τις συνεντεύξεις της. Γενικότερα γνωρίζω ότι -ανεξαρτήτως τι πιστεύουν κάποιοι- η πρώην σύζυγός μου έχει συντηρητικές απόψεις γι’ αυτά τα θέματα» και εξήγησε γιατί δεν ανέλαβε ως δικηγόρος της όταν πρόσφατα κινήθηκε νομικά κατά τηλεοπτικής εκπομπής: «Δεν ασχολούμαι με τις υποθέσεις της. Ασχολήθηκα όταν συνέβη κάτι σοβαρό».

Μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος τον ενημέρωσε για τα όσα είπε η Εύη Βατίδου ότι έχει μεγαλώσει σε μονογονεϊκή οικογένεια, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Είπε τέτοιο πράγμα; Εκπλήσσομαι. Επειδή πρέπει να λέγονται όλα, όταν τα παιδιά μου έγιναν 14 ετών ήρθαν σπίτι μου χωρίς δικαστική απόφαση. Και δεν έλειψαν ούτε μία ημέρα από τη μητέρα τους, στην καθημερινή επαφή. Το ίδιο και πριν, εγώ δεν έλειψα ούτε μία ημέρα από τα παιδιά μου. Αυτό που εξασφάλισα για τα παιδιά μου είναι να μην έχω ωράριο επικοινωνίας μαζί τους, με εκπλήσσει αυτή η δήλωση. Δεν έλειψα ούτε μία ημέρα από τα παιδιά μου, όταν η πρώην σύζυγός μου έλειπε πολλές φορές για αρκετό διάστημα σε ταξίδια στο εξωτερικό. Άρα για ποιον λόγο να λέγονται τώρα αυτά; Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Ας αφήσουμε πίσω τα παλιά και να δούμε το  μέλλον με αισιοδοξία».

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Η Εύη Βατίδου είχε πει με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, πως «έχω ζήσει σε μονογονεϊκή οικογένεια, έχω μεγαλώσει παιδιά και ξέρω τι σημαίνει βία».

Δες περισσότερα εδώ

Read More

And More