Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Μετά τον χωρισμό μας, δεν έχει τύχει να βγούμε όλοι μαζί, δεν το επιδιώξαμε»

Τον Αλέξη Κούγια συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και η δημοσιογράφος Αναστασία Ζάρκα.

Ο γνωστός ποινικολόγος, μεταξύ άλλων, απάντησε για το ενδεχόμενο να γίνει σειρά η υπόθεση Πισπιρίγκου στο Netflix, αναφέρθηκε στον γιο του αλλά και στη σχέση με την πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου.

«Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον η υπόθεση Πισπιρίγκου να γίνει σειρά στο Netflix. Πράγματι αυτή η υπόθεση είναι παγκοσμίου ενδιαφέροντος, ανεξαρτήτων αποτελέσματος θα γίνει η σειρά στο Netflix», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε: «Είμαι και ήμουν αντίθετος στο θέμα της υιοθεσίας, αλλά αφού επιτρέπεται ο γάμος των ομοφύλων, έχουν δικαίωμα να κάνουν τον γάμο τους». 

Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε και για τον γιο του, αλλά και τη σχέση με την πρώην σύζυγό του Εύη Βατίδου και είπε: «Ο γιος μου δεν με συνοδεύει στα μπουζούκια, συνήθως συναντιόμαστε. Είναι και αυτός ένα λαϊκό παιδί και πλέον τώρα που μεγαλώνει είναι και παρέα μου. Μετά τον χωρισμό μου από την Εύη Βατίδου δεν έχει τύχει να βγούμε όλοι μαζί, δεν το επιδιώξαμε. Το να βγει με μια σύντροφο ή σύζυγο στα μπουζούκια είναι θεσμική αναγνώριση και δεν υπάρχει αυτό. Έχουμε άριστες σχέσεις, είμαστε εκεί για τα παιδιά μας και ο ένας στηρίζει τον άλλο. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε αυτή τη συζήτηση, προσωπικά με ενοχλεί να συζητάμε τέτοια πράγματα».

Read More

And More