Αλέξης Κούγιας για Πέτρο Κουσουλό: «Αγνοώ σε ποιο κανάλι κάνει εκπομπή – Τα τελευταία χρόνια ήταν χωρίς δουλειά»

Ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα ρωτήθηκε για την τηλεοπτική επιστροφή του Πέτρου Κουσουλού με τη νέα του εκπομπή, «Ανοιχτές Υποθέσεις» στο Open.

Ο γνωστός ποινικολόγος δεν γνώριζε για την πρεμιέρα της εκπομπής κι ανέφερε: «Αγνοώ σε ποιο κανάλι κάνει εκπομπή. Δεν γνωρίζω, κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο ποτέ για να συμμετάσχω στην εκπομπή. Καλή επιτυχία να έχει το παιδί. Δεν είχε επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, χωρίς δουλειά ήταν».

«Σαν άνθρωπος της Δικαιοσύνης, αυτού του είδους τις εκπομπές τις αντιμετωπίζω με μεγάλη επιφύλαξη. Διαπράττονται συνεχώς από όλες τις εκπομπές ποινικά αδικήματα με την δημοσιοποίηση εγγράφων της δικογραφίας.

Δεν γνωρίζω για την εκπομπή, τώρα που μου το λέτε, έχω και πιο σοβαρά θέματα, παρακολουθούσα τον αγώνα της Εθνικής. Χωρίς να θέλω να θίξω, δεν γνωρίζω ποιοι συμμετείχαν, ποτέ κανείς δεν με κάλεσε και δεν θα συμμετείχα», τόνισε στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας. 

Ο Αλέξης Κούγιας κατέληξε: «Είναι η στάση ζωής μου αυτή, δεν έχω συμμετάσχει σε καμία εκπομπή που έχει αντικείμενο μια υπόθεση την οποία χειρίζομαι».

Read More

And More