Αλέξης Κούγιας για Σπύρο Μπιμπίλα: «Έκανε καριέρα στη δυστυχία του Λιγνάδη και του Φιλιππίδη»

Δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας. Ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρθηκε στον Μάνο Δασκαλάκη, στον Λάκη Λαζόπουλο, τον Σπύρο Μπιμπίλα και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε αρχικά: «Δεν έχουμε τίποτα με τον κ. Δασκαλάκη και κανονικά ούτε ο κ. Δασκαλάκης θα έπρεπε να έχει κάτι για την κα κατηγορουμένη. Πέρασαν μαζί χρόνια έρωτα και αγάπης. Είχα πει από την αρχή ότι θα εκτεθεί αν υποστηρίξει την κατηγορία και εξετέθη».

Όσον αφορά στον Λάκη Λαζόπουλο, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Ασχολούταν 8 χρόνια μαζί μου, με έλεγε κοντό, διεστραμμένο, διεφθαρμένο. Έλεγε ότι η σφαίρα που βρήκε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο θα έπρεπε να είχε βρει εμένα… Ο Λάκης Λαζόπουλος σε όλη του τη ζωή θα έχει έναν φόβο, πώς θα αντιμετωπίζει εμένα όταν συναντιόμαστε. Ευτυχώς γι’ αυτόν και δυστυχώς για μένα, δεν είμαι κοσμικός, τα βράδια δεν γυρίζω στα εστιατόρια στο Κολωνάκι ούτε μετά πηγαίνω βόλτες στο Γκάζι.

Εύχομαι κάθε φορά που τον συναντώ να σκέφτομαι αυτά που έζησαν τα παιδιά μου όταν ήταν μικρά. Ο γιος μου ήταν μικρός τότε και μου έλεγε “Πατέρα, αυτός ο ανόητος κάτι είπε κακό για σένα”. Ασχολείται και με τα παιδιά μου. Θα έχει πρόβλημα στη ζωή του».

Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στον Σπύρο Μπιμπίλα, στον Νίκο Κοκλώνη και στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχολιάζοντας: «Στη δυστυχία του Λιγνάδη και του Φιλιππίδη, ο Μπίμπιλας έκανε καριέρα. Εκτιμώ πολύ τον Νίκο Κοκλώνη, είναι και αξιόλογο παιδί. Τι σχέση έχει ο Κοκλώνης με τον Μπιμπίλα;

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι ιέρεια του metoo και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Τώρα που θα αντιμετωπίσει η κα Αναστασοπούλου τις αγωγές και τις μηνύσεις του Φιλιππίδη, να δω τι θα λένε. Τους ανθρώπους τους κατέστρεψαν και κάνουν καριέρα τώρα ο Μπιμπίλας… Έχουν από 3 σίριαλ ο καθένας, από 10 διαφημίσεις ο καθένας. Είναι ντροπή για την ελληνική κοινωνία τώρα. Αν είναι δυνατόν».

Δες το βίντεο από το Πρωινό:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164