Αλέξης Κούγιας για Στέφανο Κασσελάκη: «Αρκετά ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο άτομο»

Ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκμπεθ μιλώντας στο Πρωινό και στη δημοσιογράφο, Φαίη Φώτου. Ο γνωστός ποινικολόγος έμαθε την είδηση από τη δημοσιογράφο και, μεταξύ άλλων, επεσήμανε πως

Αρχικά ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Δεν το γνώριζα, είχα σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ. Είχα δικαστήριο μέχρι αργά εχθές και μία πολύ σοβαρή διαχείριση υποθέσεως στο γραφείο μου και κατάκοπος κοιμήθηκα. Δεν γνωρίζω πότε ανακοινώθηκε και μου είναι και αδιάφορο.

Αρκετά ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο άτομο. Αρκετά ασχολήθηκα, ειλικρινά σας το λέω. Και άλλοι πολύ γνωστοί Έλληνες ομοφυλόφιλοι έχουν κάνει γάμους στο εξωτερικό αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε. Και θα σας έλεγα, πολύ αξιολογότεροι. Και καλλιτέχνες και επιχειρηματίες που είναι και στο κοινωνικό μου περιβάλλον και το γνωρίζω πολύ καλά».

«Έχω παραστεί στην Ολλανδία στον γάμο ενός πολύ γνωστού Έλληνα επιχειρηματία που παντρεύτηκε ομοφυλόφιλο. Δεν είδα κάτι που με σοκάρει αλλά εδώ με το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν με σοκάρει τίποτα. Ειλικρινά σας το λέω. Ο άνθρωπος ήρθε στην Ελλάδα να κάνει διακοπές και να πάει και στρατιώτης και βρέθηκε αρχηγός κόμματος. Τι περιμένουν δηλαδή; Περιμένουν κάτι καλύτερο; Άφησε τις εκλογές για να πάει να παντρευτεί τον νοσοκόμο σύντροφό του; Ειλικρινά σας το λέω, λυπάμαι πολύ. Δεν μου αξίζει και εμένα να ασχολούμαι με το συγκεκριμένο πρόσωπο» πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Read More

And More