Αλέξης Κούγιας για Στέφανο Κασσελάκη: «Φτωχόπαιδα σαν εμένα καθίσαμε 32 μήνες στον στρατό, αυτός κάνει διακοπές»

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό και στον Γιάννη Μαλλιαρό και μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο, τον Στέφανο Κασσελάκη και την πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου.  

«Όταν σου χτυπάει την πόρτα ο καρκίνος, τη μία ημέρα λες δόξα τω Θεό, την άλλη βοήθα Παναγιά. Αυτός ο καρκίνος από τον οποίο πάσχω, θεραπεύεται. Σε κάθε περίπτωση δεν θα πεθάνω από αυτόν. Δεν με φοβίζει κάτι. Μία ημέρα μου είναι η ζωή όλων των άλλων μαζί. Ρουφάω την κάθε μέρα, από τότε που άρχισα να πατάω στα πόδια μου. Ερωτεύτηκα, με ερωτεύτηκαν, αγάπησα, με αγάπησαν, έκανα παιδιά, κυκλοφορώ μόνος μου χωρίς μπράβους. Με αγαπάει ο κόσμος» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε και για την Εύη Βατίδου και την προσωπική του ζωή. «Πάντοτε είμαι καλά στα προσωπικά μου. Ένας άνθρωπος που είναι στο μικροσκόπιο, θα πρέπει να αποφεύγει να μιλά για τα προσωπικά του. Ένας άνδρας που έχει αυτοσεβασμό, δεν πρέπει ποτέ να μιλάει για τα προσωπικά του με οποιαδήποτε γυναίκα. Σιχαίνομαι κάποιους που βγαίνουν στην τηλεόραση και δυσφημίζουν τις γυναίκες τους. Η γυναίκα είναι ιερό πρόσωπο, χωρίς τη γυναίκα δε μπορεί να ζήσει ένας άνδρας» δήλωσε.

Ο Αλέξης Κούγιας ρωτήθηκε και για την Εύη Βατίδου. «Είχα πει ότι θα πάω στην εκκλησία, φουλ ερωτευμένος και πήγα. Όχι ότι δεν είχα ερωτευτεί νωρίτερα άλλες γυναίκες, και πιθανόν καταλληλότερες από τη γυναίκα που επέλεξα για να παντρευτώ. Υπήρξε ένας πολύ μεγάλος έρωτας, ένας πολύ ωραίος γάμος, δύο παιδιά καρποί έρωτος».

Όσο για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο γνωστός ποινικολόγος είπε: «Αυτό είναι κωμωδία και υποκρισία. Φτωχόπαιδα σαν εμένα καθίσαμε 32 μήνες στον στρατό. Εγώ μάλιστα δικηγόρος και δεν με έκαναν αξιωματικό λόγω φρονημάτων και ήρθε τώρα αυτό το παιδί που μπήκε στη ζωή μας με έναν βάρβαρο τρόπο, χωρίς κανέναν σεβασμό και δεν ντρέπεται να κάνει αυτά τα πράγματα και να προβάλλει ότι πάει στρατό; Αυτό δεν είναι στρατός, αυτό είναι διακοπές. Αν τον αφήσεις στην Ομόνοια, θα χαθεί».

Read More

And More