Αλέξης Κούγιας: Η απάντηση στον Γρηγόρη Λέων μετά το tweet περί ηθικής – «Δεν έχει κάνει ποτέ νεκροψία νεκροτομή»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ιατροδικαστή, Γρηγόρη Λέων, με αφορμή ένα tweet περί ηθικής.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Λέων έγραψε χθες 9/1 στα προσωπικά του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αν υπήρχε ιατροδικαστής για την απώλεια ηθικής θα έλεγε ότι η ηθική χάθηκε από έγκλημα και όχι εξ’ αμελείας».

«Ο κ. Λέων έκανε tweet χθες που μιλά περί ηθικής. Πώς χαρακτηρίζεις έναν άνθρωπο που εμφανίζεται ως πρόεδρος των ιατροδικαστών και δεν λέει ότι είναι πρόεδρος κανενός τακτικού, θεσμικού οργάνου ιατροδικαστών και ο οποίος χωρίς να έχει τη δικογραφία, χωρίς τους ιατρικούς φακέλους γνωμοδοτεί κάθε μέρα σε 10 εκπομπές κι όταν αντικρούεται από πραγματικούς ιατροδικαστές, βγάζει τέτοια tweets. Στο μυαλό του δεν θέλει να συνεχίσει να είναι ιατροδικαστής, θέλει να κάνει πολιτική καριέρα» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας στον ΑΝΤ1.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το κυριότερο από όλα. Μιλά περί ηθικής αυτός που καταρράκωσε το τεκμήριο αθωότητας και είναι ένας ιατροδικαστής που δεν έχει κάνει ποτέ νεκροψία-νεκροτομή. Είναι ένας ιατροδικαστής που συνηθίζει να εμφανίζεται χωρίς να έχει κανέναν θεσμικό ρόλο στην υπόθεση».

Δες τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More