Αλέξης Κούγιας: Με τον 21χρονο γιο του, Χρήστο Κούγια στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου – Τι δήλωσαν στις κάμερες

Ο Αλέξης Κούγιας εμφανίστηκε με τον 21χρονο γιο του Χρήστο Κούγια στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου συνεχίζεται η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ο γνωστός ποινικολόγος μαζί με τον γιο του έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, με τον Χρήστο Κούγια να τονίζει ότι είναι μεγαλύτερο μάθημα για εκείνον να είναι με τον πατέρα του σε δίκες, παρά να πηγαίνει στη σχολή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Είναι μεγάλη ημέρα για μένα, ίσως η μεγαλύτερη από την ημέρα που γεννήθηκαν τα παιδιά μου. Νιώθω πολύ τυχερός άνθρωπος. Απολαμβάνω αυτή τη στιγμή που θα καθίσω στα έδρανα με τον γιο μου, που δεν έχει τελειώσει τη νομική. Ευελπιστεί πολύ σύντομα να έχει την άδεια του δικηγόρου. Είναι μεγάλη μέρα για μένα και περιμένω και τη μέρα που θα έρθει η κόρη μου. Ειλικρινά σας το λέω, είναι από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου».

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Κούγιας δήλωσε: «Χαίρομαι που θα είμαι μαζί με τον μπαμπά και θα τον βλέπω πιο συχνά. Είναι τιμή μου. Όπως τον αντιμετωπίζουν όλοι, τον αντιμετωπίζω κι εγώ. Χαίρομαι. Έχω κι εγώ πολύ ενδιαφέρον για την υπόθεση. Τα παρακολουθώ όλα. Είναι μεγαλύτερο μάθημα για εμένα να έρχομαι εδώ, παρά να πηγαίνω στη σχολή».

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις και για την 35χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου και την εξέλιξη της δίκης:

Read More

And More