Αλέξης Κούγιας: Παρέμβαση στο Πρωινό – «Θα τιμωρηθεί από εμένα παραδειγματικά, θα του κάνω μήνυση και αγωγή»

Παρέμβαση στο Πρωινό έκανε ο Αλέξης Κούγιας μετά τα όσα ειπώθηκαν από τη δημοσιογράφο της εκπομπής, Κέλλυ Χεινοπώρου για την πλευρά του Λάκη Λαζόπουλου στη δικαστική τους διαμάχη.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε χαρακτηριστικά: «Μου μετέφεραν πελάτες του γραφείου μου οι οποίοι παρακολουθούν αυτή τη στιγμή την εκπομπή, ότι εμφανίστηκε μία συνάδελφός σας που είπε ότι επικοινώνησε με τους δικηγόρους του Λαζόπουλου και εκείνοι της είπαν ότι δεν υπήρχε πραγματικό κώλυμα λόγω της υγείας μου αλλά αυτό ήταν πρόσχημα για να αναβληθεί η υπόθεση».

«Το πρόβλημα της υγείας μου είναι γνωστό και δεν το έχω αποκρύψει. Κάθε έξι μήνες πρέπει να γίνεται ενδελεχέστατος έλεγχος των καρκινικών κυττάρων. Αυτές οι εξετάσεις κρατούν δύο μέρες. Χθες ήταν αιματολογικές εξετάσεις πολύ σοβαρές και ακολούθησαν αξονικές, μαγνητικές οι οποίες τελείωσαν στις 3 το μεσημέρι. Σήμερα έχω να κάνω τη σοβαρότερη εξέταση που υπάρχει, το PET/SC, η οποία είναι τετράωρης διάρκειας.

Ο δικηγόρος που τόλμησε να πει ότι δήθεν εγώ χθες δεν είχα εξετάσεις, θα τιμωρηθεί από εμένα παραδειγματικά. Και μήνυση θα του κάνω, και αγωγή θα του κάνω, και αναφορά στον Σύλλογο θα του κάνω. Είναι ντροπή» πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο Αλέξης Κούγιας στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο γνωστός ποινικολόγος, η εκδίκαση της μήνυσης του Λάκη Λαζόπουλου εναντίον του θα γίνει σε λίγες ημέρες.

Read More

And More