Αλέξης Παππάς: Η σχέση με την Έλενα Αϊβαλή, το σπίτι που απέκτησε μετά το The Bachelor και η επιστροφή στο Survivor

Ο Αλέξης Παππάς επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor 2024. Δυόμιση χρόνια μετά την πρώτη του συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης, ο γνωστός ηθοποιός – μοντέλο βρίσκεται για δεύτερη φορά αντιμέτωπος με τους στίβους μάχης.

Μεσολάβησε η συμμετοχή του στο The Bachelor 2, όταν ο Αλέξης Παππάς αναζητούσε την ιδανική σύντροφο στο ριάλιτι αγάπης του Alpha. Στο πρόσωπο της εντυπωσιακής Αθηνάς, γνωστή και ως Αθηνά New York, ο Αλέξης Παππάς φαίνεται πως βρήκε μερικά από τα στοιχεία που αναζητούσε πάνω σε μια γυναίκα. 

Η σχέση τους δεν… περπάτησε, ενώ αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι, οι δυο τους ακολούθησαν χωριστούς δρόμους με την Αθηνά να επιστρέφει στη Νέα Υόρκη.

Αλέξης Παππάς – Το σπίτι που απέκτησε μετά το The Bachelor

Λίγους μήνες μετά και ο πρώην συμπαίκτης του από το Survivor, Κώστας Παπαδόπουλος, δήλωσε πως ο Αλέξης Παππάς με τα χρήματα που εξασφάλισε από το The Bachelor προχώρησε στην αγορά τριώροφου σπιτιού.

«Πήρε ένα σπίτι ολόκληρο, μην το ξεχνάμε αυτό. Τριώροφο, ούτε καν διώροφο», είχε αναφέρει ο πρώην παίκτης του Survivor σε δηλώσεις του στο Open.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Αλέξης Παππάς παρουσίασε για πρώτη φορά το μοντέρνο σπίτι στο οποίο ζει, όταν ο ίδιος υποδέχτηκε στον προσωπικό του χώρο την κάμερα της εκπομπής, Breakfast@Star και Στέλιο Δραμουλιά.

Δες στο παρακάτω βίντεο το σπίτι του Αλέξη Παππά:

Αλέξης Παππάς – Η σχέση με την Έλενα Αϊβαλή

Τον περασμένο Ιούνιο ο Αλέξης Παππάς απασχόλησε τα media με την προσωπική του ζωή και τη νέα του σχέση. Όπως πρώτο σου είχε ενημερώσει αποκλειστικά το TLIFE, ο Αλέξης Παππάς είναι ερωτευμένος με μια εντυπωσιακή μελαχρινή, η οποία στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με επίσης γνωστό ηθοποιό.

Ο λόγος για την Έλενα Αϊβαλή, την πρώην σύντροφο του Σταύρου Σβήγκου με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο. 

Αλέξης Παππάς και Έλενα Αϊβαλή αποκάλυψαν την σχέση τους, όταν ανέβασαν στα social media τα πρώτα τους κοινά στιγμιότυπα από τα ταξίδια τους. Η πρώτη φωτογραφία ήρθε από την Κωνσταντινούπολη, ενώ ακολούθησε το κοινό στιγμιότυπο από τις διακοπές τους στη Ρόδο.

Λίγο πριν αναχωρήσει ο Αλέξης Παππάς για τον Άγιο Δομίνικο, η Έλενα Αϊβαλή βρέθηκε στο πλευρό του αεροδρόμιο, αποχαιρετώντας τον καλό της για το Survivor 2024.

«Χθες το βράδυ αποχαιρετούσα τη σύντροφό μου. Ήταν μαζί μου μέχρι την τελευταία στιγμή. Το τελευταίο μήνυμα που θα στείλω πριν μπω στο αεροπλάνο θα είναι στην κοπέλα μου» είπε ο Αλέξης Παππάς στην κάμερα της εκπομπής, Fay’s Time. 

Αλέξης Παππάς –  Η επιστροφή στο Survivor

Ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, φέτος επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο. Ο Αλέξης Παππάς, μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει αναμειχθεί σε εντάσεις με τους συμπαίκτες του, ωστόσο οι αποκαλύψεις του Χρήστο Βολικάκη έφεραν τα πάνω – κάτω στο παιχνίδι.

«Συμπαίκτης μου είπε ότι θα με σπάσει στο ξύλο», ανέφερε ο Αλέξης Παππάς με τον Χρήστο Βολικάκη να απαντά: «Και εδώ ακόμα είσαι ψεύτης», είπε ο παίκτης του Survivor 2024 αποκαλύπτοντας πως ο συμπαίκτης του «φωτογράφιζε» τον ίδιο πίσω από την δήλωσή του.

Οι δύο άνδρες ήρθαν σε ρήξη μεταξύ τους με τον Χρήστο Βολικάκη να αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Δες παρακάτω περισσότερες από τις έντονες στιγμές του Αλέξη Παππά στο Survivor 2024:

Read More

And More