Αλέξης Παππάς: Η σύντροφός του αποκαλύπτει το μήνυμα που της έδωσε η Ελευθερία Ελευθερίου από τον ηθοποιό

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, προκαλώντας πανηγυρισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο γνωστός ηθοποιός που έδειξε έναν αρκετά αμφιλεγόμενο χαρακτήρα μέσα στο reality επιβίωσης είχε μακριά από τον Άγιο Δομίνικο… μια γυναίκα να τον περιμένει, την καλλονή Alessia Demetz.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του, η σύντροφός του μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το μήνυμα του Αλέξη που της έδωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Δες επίσης: Η σύντροφος του Αλέξη Παππά αποκαλύπτει το παρασκήνιο της γνωριμίας τους – Μίλησαν μετά την αποχώρησή του;

«Κάποιοι μου έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν ότι αξίζω κάτι καλύτερο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη… είναι τόσοι πολλοί μήνες που πέρασαν. Δεν θα έρθω στο αεροδρόμιο να τον βρω, γιατί είμαι πολύ απασχολημένη επαγγελματικά στο Ντουμπάι. Αλλά νομίζω ότι έχει ανάγκη να γυρίσει πίσω στο σπίτι του και να είναι με τους δικούς του ανθρώπους. Δεν θέλω να πιέσω οποιαδήποτε κατάσταση. Είναι άνδρας, είμαι γυναίκα, οπότε θα τον αφήσω να αποφασίσει και θα τον ακολουθήσω» εξομολογήθηκε η Alessia.

 

«Η Ελευθερία Ελευθερίου μου είπε ότι ο Αλέξης έχει ένα μήνυμα για εμένα. Ότι με σκεφτόταν… Νομίζω ότι αυτή η ιστορία αγάπης θα γίνει πραγματικότητα» αποκάλυψε η σύντροφος του Παππά.

Read More

And More