Αλέξης Παππάς: «Ο Σάκης Κατσούλης απ’ ότι φάνηκε, έκανε το μεγάλο λάθος… »

Στο Καλοκαίρι Yes μίλησε ο Αλέξης Παππάς, με αφορμή τα δημοσιεύματα για το ενδεχόμενο να μπει ξανά στο Survivor αλλά και τις σχέσεις του με τον Τριαντάφυλλο.

Ο πρώην παίκτης του ριάλτι επιβίωσης, αρχικά αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την μητέρα του, δίπλα και στην οποία βρίσκεται συνεχώς το τελευταίο διάστημα.

Αλέξης Παππάς για την κόντρα του Τριαντάφυλλου με τον Σάκη Κατσούλη

«Όλο αυτό το διάστημα, είδα έναν Τριαντάφυλλο να κρατά μια στάση συγκεκριμένη ως προς τον Σάκη Κατσούλη, αλλά ο Σάκης, απ’ ότι φάνηκε, έκανε το μεγάλο λάθος να είναι παρέα με τον Κόρομι.

Αυτό ήταν κάτι που με γέμισε ερωτηματικά. Άρχισα να πιστεύω ότι ο Τριαντάφυλλος ετοιμάζεται να πάρει το “αίμα” του πίσω για το επόμενο Survivor. Και πήγαμε χθες και φάγαμε μπριζόλες για να ετοιμάσουμε το στομάχι μας για το Survivor», ανέφερε ο Αλέξης Παππάς.

Ενώ απάντησε ο Τριαντάφυλλος: «Με τον Αλέξη Παππά είμαστε πολύ φίλοι. Πραγματικά, αυτή η σχέση κρατάει αρκετό καιρό και θα συνεχίσει να κρατάει γιατί ο Αλέξης, πραγματικά ήταν δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος. 

Read More

And More