Αλίκη Κατσαβού: Η αλήθεια για τη διαθήκη του Κώστα Βουτσά και οι τελευταίες λέξεις που του είπε

Η Αλίκη Κατσαβού υποδέχτηκε τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα και την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο γραφείο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά. Η ηθοποιός μοιράστηκε μνήμες με τον σύζυγό της, ξεκαθάρισε την αλήθεια για τη διαθήκη του συζύγου της και μίλησε για τη σχέση της με τη Σάντρα Βουτσά.

«Έχουμε καλή σχέση με τη Σάντρα Βουτσά, δεν είχαμε λόγο να αρνηθούμε την κοινή συνέντευξη. Μετά την απώλεια του Κώστα δεν υπήρξαν διακυμάνσεις στη σχέση μας με τη Σάντρα. Υπήρχαν ταραχές συναισθηματικές, αλλά όχι για να διαταράξουν τις σχέσεις. Τη στεναχώρια σου την ακουμπάς στους κοντινούς σου, και αυτό κάναμε και εμείς» εξομολογήθηκε η Αλίκη Κατσαβού.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Το πένθος κάνει περίεργα σκαμπανεβάσματα. Βλέπω τον Κώστα στην τηλεόραση και το μυαλό κάνει παιχνίδια. Η λύση που έχω βρει είναι να είμαι επικεντρωμένη στο παιδί. Από τον Κώστα θυμάμαι τα γέλια μας. Κάθε πρωί ήταν μια νέα περιπέτεια, ήταν ένα χαρούμενο λούνα παρκ».

«Οι τελευταίες στιγμές στο νοσοκομείο ήταν δύσκολες. Πιέστηκα εκείνη την περίοδο, προσπαθούσα να κρατήσω μια ισορροπία με τα media και με αυτό. Η τελευταία κουβέντα που μου είπε ο Κώστας ήταν “θέλω να βγω γρήγορα έξω”, εγώ του είπα “σ’ αγαπώ”», είπε για τις δύσκολες ώρες που πέρασαν οι δυο τους στο νοσοκομείο.

Όσον αφορά στο ζήτημα της διαθήκης, η Αλίκη Κατσαβού διευκρίνισε ότι «Δεν υπήρξε διαθήκη ποτέ. Ο Κώστας δε σκεφτόταν το θάνατο. Υπάρχουν νόμοι που καθορίζουν τι δικαιούται ο καθένας, και εμείς πράξαμε σύμφωνα με τα δικαιώματά μας. Η Σάντρα με τις αδελφές της και την πρώην γυναίκα του Κώστα θα τα λύσουν μόνες τους, εγώ δεν έχω λόγο. Για τρία χρόνια δικαιούμαι τη σύνταξη του Κώστα, και ο Φοίβος μέχρι τα 18 του. Εγώ δε θέλω να ζω από τον Κώστα, θέλω να ζω από εμένα».

Read More

And More