‘Αλκηστις Μαραγκουδάκη: Αυτό είναι το μήνυμά της προς τον Μένιο Φουρθιώτη!

Πολλοί πιστεύουν πως… αγάπη και μίσος πάνε μαζί! Πολλοί πιστεύουν πως αυτή η συγκεκριμένη σχέση τουλάχιστον αρχικά, εμπεριείχε άφθονες δόσεις αν όχι ακριβώς μίσους, αλλά ανταγωνισμού και μη συμπάθειας.

Για την σχέση αυτή έχουν ακουστεί πολλά, πάρα πολλά, μιας και η ίντριγκα παραδοσιακά πουλάει στην ελληνική τηλεόραση και οι περισσότεροι διασκεδάζουν αφάνταστα, καταστρώνοντας σενάρια συνωμοσίας. Παρόλα αυτά, σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, ούτε μίσος υπάρχει, ούτε αντιπάθεια, ούτε κάποιο σκοτεινό, τηλεοπτικό σενάριο που παίζει ανάμεσά τους, μιας και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Μα απολύτως τίποτα!

Ο λόγος τόση ώρα για την Άλκηστις Μαραγκουδάκη, για την σιδηρά κυρία της τηλεόρασης του EpsilonTV και για τον Μένιο Φουρθιώτη. Η ‘Αλκηστις Μαραγκουδάκη και ο Μένιος Φουρθιώτης διατηρούν άψογες σχέσεις. Σχέσεις χωρίς παρατράγουδα. Σχέσεις φιλικές και αν κρίνουμε κι από τα σημερινά… ντοκουμέντα, σχέσεις αγαπησιάρικες.

Γιατί σου το λέω αυτό; Γιατί λόγω της ημέρας, ο Μένιος έπαθε… αγάπη και μάλιστα; Δεν δίστασε και να την εκφράσει και η αλήθεια είναι πως δεν το συνηθίζει. Από την άλλη μεριά η Άλκηστις, ακομπλεξάριστη όπως πάντα και χωρίς να έχει κανένα κόλλημα, δεν αρκέστηκε στο να δεχτεί απλά και μόνο αυτή την κίνηση αγάπης του Μένιου προς το πρόσωπό της, αλλά φρόντισε και να τον ευχαριστήσει δημόσια γι ΄αυτό, στέλντοντάς του το δικό της μήνυμα μέσα από την προσωπική της σελίδα στο  Facebook!

Ο Μένιος ,λοιπόν, νωρίς-νωρίς (γιατί είναι και… ανυπόφορα πρωινός τύπος) έστειλε στην Άλκηστις Μαραγκουδάκη ένα υπέροχο τριαντάφυλλο, συνοδευμένο με μία ακόμα πιο υπέροχη σοκολάτα, την οποία όλοι μας τιμάμε κυρίως σήμερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Στην συνέχεια η ‘Αλκηστις έγραψε στο Facebook: “Μένιο σ ΄ευχαριστούμε για την υπέροχη χειρονομία” και ανέβασε και την χαρακτηριστική φωτό από όλο αυτό το σημερινό τους “φλερτ”!!! Ιδού οι αποδείξεις:

 

Read More

And More