Αλκιβιάδης Αϊβάζης: «Είχα υπογράψει για να μπω στο Survivor αλλά έκανα επέμβαση γιατί διαγνώστηκα με ανεύρυσμα»

Ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη, Αλκιβιάδης Αϊβάζης, αποκάλυψε στο Happy Day ότι ήταν ένα βήμα πριν μπει στον περσινό κύκλο του Survivor αλλά τελικά πήραν τον Ηλία Μπόγδανο ή τον Παύλο Γαλακτερό στη θέση του.

«Ήμουν ένα βήμα πριν μπω στο Survivor. Είχα υπογράψει, έκανα όμως μία πολύ σοβαρή επέμβαση, νομίζω αναφέρθηκε και ο αδερφός μου σε αυτό. Διαγνώστηκα με ανεύρυσμα, έκανα τα απαραίτητα… Έκανα τις εξετάσεις κανονικά, κατέβηκα στην Αθήνα, έδωσα το ΙΒΑΝ του λογαριασμού μου, σχεδόν έφτασα στο αεροπλάνο και δεν μπήκα ποτέ. Δε μπόρεσαν να με ασφαλίσουν, ήταν πολύ νωρίς» εξομολογήθηκε ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης στη Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Στενοχωρήθηκα που δε μπήκα, ποιος δεν θα στενοχωριόταν; Τη θέση μου πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος ή ο Παύλος Γαλακτερός. Θυμάμαι ότι ήμουν από τους πρώτους που θα έμπαινα» συνέχισε ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης.

Φέτος, ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη συναντήθηκε ξανά με τους ανθρώπους της παραγωγής για να διαγωνιστεί και πάλι –όπως το 2018- στο MasterChef. Αυτή τη φορά έχει στόχο να μπει στο σπίτι.

Read More

And More