Αλλάζει ώρα μετάδοσης το Happy Day λόγω της νέας εκπομπής που θα παρουσιάσει η Ελεονώρα Μελέτη!

Από τη νέα σεζόν η Ελεονώρα Μελέτη θα βρεθεί στην πρωινή ζώνη 11.00-13.00 στο καθημερινό πρόγραμμα του Alpha με αρχισυντάκτη τον Νίκο Μάνεση.

Όπως τόνισε και ο Alpha μέσω επίσημης ανακοίνωσης: «Η Ελεονώρα Μελέτη μπροστά από τις κάμερες και μαζί της, ο Νίκος Μάνεσης, ενορχηστρωτής κι εμψυχωτής της ομάδας, δημιουργούν, για τη νέα σεζόν, μία εναλλακτική, πρωινή ενημερωτική εκπομπή. Καθημερινά, από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας έως και την Παρασκευή, για δύο ώρες, η Ελεονώρα Μελέτη θα μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων και θα παραδίδει τη σκυτάλη της ενημέρωσης στον Νίκο Μάνεση που συνεχίζει για 4η σεζόν το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00».

Το πρωί της Δευτέρας, στον αέρα του Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε πώς η εισχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη στην πρωινή ζώνη του Alpha φέρνει μια αλλαγή στην εκπομπή της και συγκεκριμένα στην ώρα μετάδοσής της.

«Η εκπομπή μας θα τελειώνει στις 11:00. Υπήρχε το σενάριο να πάει το Happy Day 08:00-10:00 ή να παραταθεί η εκπομπή κατά μισή ώρα. Αλλά επειδή το Happy Day είναι μια παλιά αγαπημένη συνήθεια, ο σταθμός αποφάσισε να πάει 08:00-11:00, να μεγαλώσει η διάρκειά του και να δίνει μια γερή πάσα στην Ελεονώρα…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More