Αναστασία Παντούση για Λεωνίδα Κακούρη: «Είναι λεπτή η δική μου θέση και των συναδέλφων»

Η Αναστασία Παντούση μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και στον Ισίδωρο Φίκαρη για τον Λεωνίδα Κακούρη μετά το μυστήριο βίντεο με τις εικόνες από το σπίτι του ηθοποιού το οποίο παρουσίασε πρώτο αποκλειστικά το TLIFE.

Η γνωστή ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Λεωνίδα Κακούρη στη σειρά «Το Ναυάγιο» στο Mega, ξεκαθάρισε πως τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και πάλι, ωστόσο δεν ήρθε σε επαφή με τον ηθοποιό, καθώς δεν είχαν κοινές σκηνές. 

«Και να ήξερα το οτιδήποτε, δεν θα ήθελα να πάρω θέση για τον λόγο ότι ο ίδιος άνθρωπος δεν έχει πει κάτι. Ποια είμαι εγώ να μιλήσω για εκείνον…» ήταν η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού.

«Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ξεκινήσει και πάλι. Μαζί του δεν έχω σκηνές. Εννοείται και έχουμε μια καλή συνεργασία. Δεν είχα παρατηρήσει κάτι. Όπως όλοι οι ηθοποιοί, όταν έχουμε πολλές ώρες πρόβες και προετοιμαζόμαστε για κάτι, κουραζόμαστε. Δεν ξέρω τι έχει γίνει, είναι λεπτή η θέση και η δική μου και όλων των συναδέλφων», είπε η Αναστασία Παντούση μετά την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση, «Βασιλιάς Ληρ».

«Τον Λεωνίδα που ξέρω εγώ, είναι ένας άνθρωπος που τον εκτιμούμε όλοι, τον σεβόμαστε και μας σέβεται, είναι ένας επαγγελματίας ηθοποιός», κατέληξε η Αναστασία Παντούση σε δηλώσεις της για τον γνωστό ηθοποιό. 

Read More

And More