Αναστασία Παντούση για «Ναυάγιο»: Έδωσε το απόλυτο spoiler – «Η Ειρήνη είναι έγκυος και το μαθαίνει όταν πάει στο νοσοκομείο»

Η Αναστασία Παντούση, η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς «Το ναυάγιο», βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης 17/10 για να μιλήσει για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία υποδύεται την Ειρήνη Κασσιμάτη, αποκάλυψε ότι στα επόμενα επεισόδια θα μάθει πως είναι έγκυος.

Για τα γυρίσματα, ανέφερε: «Είναι σαν να μην ήμουν εκεί. Ανατρίχιασα που είδα τα αποσπάσματα. Είναι σαν να μην ήμουν εγώ. Ήταν δύσκολα γυρίσματα. Ήμασταν πολύ ώρα μέσα στο νερό. Είχαμε άγχος, διότι όταν ξέρεις πως βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και υπάρχει ένα βάρος. Κάποιοι άνθρωποι πέθαναν. Ήταν μεγάλη η συναισθηματική φόρτιση».

 

Όπως είπε, όταν διάβασε τα σενάρια και είδε πως χάνεται ο άντρας της, σκεφτόταν πώς θα συνεχίσει αυτή η κοπέλα τη ζωή της, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία που θα έχει η ιστορία της.

«Είναι όλα τα συναισθήματα μαζί. Θυμός, τύψεις, ζει όλα τα συναισθήματα η ηρωίδα. Επειδή όμως, η ζωή συνεχίζεται, έτσι συνεχίζεται και η ζωή της Ειρήνης. Η Ειρήνη είναι έγκυος και το μαθαίνει όταν πάει στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια, αφού την έσωσε ο Ιπποκράτης (σ.σ Γιάννης Στάνκογλου), θα μείνει δίπλα της, και θα τη βοηθήσει για πολύ καιρό αργότερα. Στην αρχή, δεν μπορεί να διαχειριστεί το ότι είναι έγκυος».

Read More

And More