Ανδρέας Γεωργίου: Έδωσε δυο spoiler – φωτιά για τη «Γη της Ελιάς»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν το πρωί του Σαββάτου ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος μίλησε για τη σαρωτική επιτυχία που κάνει φέτος η «Γη της ελιάς», που φέρει την υπογραφή του και προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Mάλιστα, ο Ανδρέας Γεωργίου εξήγησε και τον λόγο που σε αντίθεση με τις προηγούμενες σειρές του φέτος δεν συμμετέχει σε αυτή ως ηθοποιός, «Είναι τόσο ωραίο το κομμάτι της σκηνοθεσίας και η επαφή που έχω με τους ηθοποιούς που νομίζω ότι εκεί πρέπει να δώσω το περισσότερο focus».

Σε ερώτηση για το αν έχει απογοητευτεί από ανθρώπους στη δουλειά απάντησε πως όλα είναι θέμα χημείας. «Είναι θέμα χημείας με κάποιους μπορεί να ταιριάζεις με κάποιους όχι, με κάποιους μπορεί να χωριστείς και να ξανασυναντηθείς σε άλλο timing».

Στο τέλος, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης χάρισε και κάποια spoiler-φωτιά για όσα θα δούμε στην πορεία της “Γης της Ελιάς”.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε ότι η Μυρτάλη θα πέσει θύμα μίας ιδιόμορφης απαγωγής αλλά και ότι η Βασιλική θα μάθει ότι ο Φίλιππος πυροβόλησε τον αδερφό της.

«Αυτό που είναι ωραίο είναι η αρπαγή της Μυρτάλης. Θα γίνει με τόση μαεστρία που δεν θα το καταλάβει κανείς. Θα είναι παγιδευμένη σε έναν χώρο και όλοι θα είναι τσαντισμένοι μαζί της που έχει εξαφανιστεί. Ο Στέφανος πρώτος. Θα συνεχίσουν οι ήρωες τις ζωές τους» σημείωσε.

Read More

And More