Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δε ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου»

Τον Ανδρέα Μικρούτσικο συνάντησε χθες μετά το τέλος της εκπομπής Super Κατερίνα η κάμερα του Breakfast @Star. Ο παρουσιαστής μίλησε για το μέλλον της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου ενώ έδωσε και τη δική του απάντηση σε όσους λένε πως οι εντάσεις ανάμεσα σε εκείνον και την παρουσιάστρια είναι στημένες.

«Δε ξέρω ακόμα αν θα συνεχίσω στην Super Κατερίνα του χρόνου. Φαντάζομαι ότι θα μου γίνει πρόταση. Πέρυσι που ήρθα στην εκπομπή δεν είχαμε κάνει καμία συζήτηση, καμία κουβέντα. Μάλιστα, την επόμενη μέρα που συμφωνήσαμε, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι γίνεται ένα τρέιλερ για την εκπομπή, και τους είπα ότι εγώ θα βγω κατευθείαν στην εκπομπή. 

Μπορεί δυο άνθρωποι να συνεννοηθούν είτε με μια κίνηση του ματιού, είτε ένα χαμόγελο, είτε με έναν δικηγόρο. Εγώ είμαι του χαμόγελου και του ματιού. Δεν έχω ακούσει ότι θα είμαι αλλού» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ό,τι γίνεται από τη δική μου μεριά, γιατί εγώ είμαι υπεύθυνος γι’ αυτά που λέω και κάνω, είναι φυσική συνέπεια των σκέψεών μου και των απόψεών μου. Το στημένο μακριά από μένα. Ποτέ δε συμμετείχα και δε θα συμμετέχω σε οτιδήποτε στημένο» πρόσθεσε.

Read More

And More