Ανδρέας Μικρούτσικος για Ελένη Μενεγάκη: «Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις της, αλλά έχω τηλέφωνο»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star. Ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε στην ρεπόρτερ της εκπομπής, Σοφία Μανουσακίδου για την ανοιχτή πρόσκληση που του έστειλε μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του Mega, η Ελένη Μενεγάκη την προηγούμενη εβδομάδα.

«Δεν δέχθηκα κάποια πρόταση επίσημη. Ας με πάρουν και θα δούμε. Εγώ απάντησα χιουμοριστικά ότι θα πάω όποτε θέλω εγώ, γιατί θα πάω για τον Ουγγαρέζο. Αυτά είναι χιουμοριστικά αλλά απ’ ό,τι βλέπω ο χώρος τα παίρνει στα σοβαρά, θέλει ντε και καλά διενέξεις. Εγώ όταν έχω διενέξεις, τσακωμούς, γίνονται από διαφορές απόψεων», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Πολύ ευγενικά η Ελένη Μενεγάκη είπε «θέλω να τον δω, να έρθει να συναντηθούμε» και τα λοιπά. Όλα αυτά είναι εν ευθέτω χρόνω, οψόμεθα εις Φιλίππους», τόνισε με νόημα ο Ανδρέας Μικρούτσικος αμέσως μετά.

«Δεν είδα την εκπομπή, για να δω αν το είπε με την καρδιά της. Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις, δεν διαφωνώ αλλά να σου πω και κάτι; Έχω τηλέφωνο. Τι; Θα πάω εκεί απρόσκλητος; Είδα ανοιχτή πόρτα να μπω; Δεν υπάρχει τέτοια γαϊδουριά από μένα», ξεκαθαρίζει ο γνωστός παρουσιαστής.

 

«Από την άλλη, για να γίνεις μαϊντανός πρέπει να έχεις ταλέντο σε αυτό. Εγώ μαϊντανός δεν γίνομαι, λέω όχι στην υπερέκθεση», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Read More

And More