Ανδρέας Μικρούτσικος: «Κόλαφος» κατά Αχιλλέα Μπέου – «Να παρέμβει Εισαγγελέας, είναι ο βόθρος»

Μια ακραία λεκτική επίθεση κατά δημοσιογράφων έκανε Αχιλλέας Μπέος στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου.

Το πρωί της Τρίτης 31/10, αφού προβλήθηκε το σχετικό βίντεο στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την άποψή της ενώ παράλληλα συζήτησε και από τον Ανδρέα Μικρούτσικο να το σχολιάσει. 

«Και να μην είχαν προηγηθεί τα προηγούμενα και ενώ έχουν εναντιωθεί όλοι μαζί του και πάλι είναι ακραία αυτά που λέει, αλλά με όλα τα προηγούμενα, με αυτά που έχει ακούσει, ξαφνικά να βλέπουμε αυτό το παραλήρημα. Τι να πω…», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πρέπει να παρέμβει ο Εισαγγελέας. Αυτός είναι δημόσιος λόγος. Λέει στον κόσμο, βρείτε τους, φτύστε τους και όλα τα υπόλοιπα. Να παρέμβει ο Εισαγγελέας γιατί λέει για μια κυρία ότι έκανε εξέταση και βρέθηκαν νερά βόθρου στο νερό. Στον λόγο του Μπέου πάντως δεν χρειάζεται να κάνεις εξέταση για να δεις ότι είναι βόθρος ο ίδιος. Ο βόθρος δεν μπορεί να κρίνει», είπε εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Read More

And More