Ανδρέας Μικρούτσικος: Μιλά για την πρώτη γνωριμία με την σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Στο επίκεντρο, η καριέρα του στην τηλεόραση, ο θάνατος του αδερφού του, Θάνου, αλλά και η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγελή με την οποία ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι αχώριστος τα τελευταία χρόνια.

«Την Έλενα την ήξερα από τη Μήλο όπου και την έβλεπα. Διεύθυνε ένα μαγαζί εκεί και την έβλεπα και μου άρεσε εξ αποστάσεως. Κάποια στιγμή τότε που ήταν ακόμη παντρεμένη, μου είχε κάνει εντύπωση η κορούλα της η οποία ήταν μικρογραφία της. Ήταν τόσο ίδιες… » ανέφερε ο Ανδρέας  Μικρούτσικος για την γνωριμία με την σύντροφό του.

Και αποκάλυψε για την κόρη της Έλενας Μαστραγγελή: «Είχε έρθει η κορούλα της να της δώσω ένα αυτόγραφο και τώρα η κόρη της είναι 23 χρονών και την βλέπω και την θυμάμαι πως ήταν μικρούλα», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ανδρέας Μικρούτσικος για Θάνο Μικρούτσικο

«Έχω τραβήξει πολλά. Ρούφαγα τη στενοχώρια με το κουτάλι χωρίς να πέφτω σε κατάθλιψη. Από τη στιγμή που αρρώστησε ο αδερφός μου μερικές μέρες μετά αρρώστησα και σχεδόν πέθανα. Ήταν σαν να το αποζητούσα», ανέφερε, μεταξύ άλλων για τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου.

Ανδρέας Μικρούτσικος για Big Brother

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την εποχή που παρουσίαζε το Big Brother, το πρώτο ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης.

«Πολλές φορές έχω υπάρξει αιχμή του δόρατος στον ανταγωνισμό των καναλιών κι οι από εκεί, αν έχουν και κομμάτι του Τύπου, σε χτυπούν αλύπητα. Όταν έκανα το Big Brother, ήταν πρωτοπόρο με την έννοια ότι ήταν πειραματικό, μια πρόκληση για την κοινωνία. Ότι θα τα δείχνουμε όλα ενώ η κοινωνίας μας είναι διάτρητη

Έβγαινα εγώ κι έτρωγα το “ξύλο”. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έβλεπα. Ο Τύπος με είχε σχεδόν εγκληματία. Είχε βγει η πιο έγκριτη εφημερίδα κι έλεγε ότι ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ελλάδα, το φάντασμα του Big Brother», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Read More

And More