Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν οικονομικά»

Για την πορεία του στην τηλεόραση αλλά και τις δύσκολες στιγμές με την υγεία του, μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή, «Δύο στη 1» με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιατζόγλου.

Ο γνωστός παρουσιαστής, αναφέρθηκε στη χρυσή εποχή της ιδιωτικής τηλεόρασης αλλά και την επιτυχία που σημείωσαν τα προγράμματα στα οποία συμμετείχε.

«Εκπομπές στις οποίες ,εάν δεν είχα συγκεκριμένη συμμετοχή και δράση, θα είχαν πάει άπατες. Μπορώ να το μεταφράσω πρακτικά πόσα εκατομμύρια εισέπραττε το κανάλι με τον ο δικό μου ρόλο στην εκπομπή. Αντί να είμαι αλήτης και χωρίς ευρώ στην τσέπη, τόσα χρόνια, θα έπρεπε οι ιδιοκτήτες των καναλιών να με συνταξιοδοτήσουν ως το μίνιμουμ της οικονομικής προσφοράς», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Όσο για το εάν δέχτηκε οικονομική βοήθεια σε δύσκολες περιόδους, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε με ονόματα: «Ο Θέμος Αναστασιάδης με πήρε, που δεν είχαμε και καμία ιδιαίτερη σχέση, λίγο στην Μήλο που τον έβλεπα και είχα πάει και στις εκπομπές του, και με πήρε δύο φορές να μου πει τι χρήματα θέλω ώστε να με βοηθήσει. Εγώ αυτό που κράτησα και εισέπραξα ήταν η κίνησή του. Είπα όχι, δεν έχω ανάγκη», αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

Ενώ αναφέρθηκε και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με είχε πάει τηλέφωνο και μου είχε πει: “Αν έχεις οικονομική ανάγκη, εγώ είμαι εδώ”», εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη 1».

Read More

And More